Imię: Agnieszka
Wysłany: 16-06-2007, 00:09
powerbass napisał/a:
nom bo to poradnik jak uwieść a nie jak poznać przyszłą żonę
To masz fajne ambicje jak szukasz tylko laski na jeden wieczór i jednorazowy sex.
Tylko w innych tematach nie wypłakuj się że jakaś cię olała bo stosując tego typu poradniki każda cię zostawi po paru spotkaniach.
To masz fajne ambicje jak szukasz tylko laski na jeden wieczór i jednorazowy sex.
Tylko w innych tematach nie wypłakuj się że jakaś cię olała bo stosując tego typu poradniki każda cię zostawi po paru spotkaniach.
Po prostu z ciekawości go przeczytałem, czemu odrazu uważasz że będe tak postępował, zapytałem się o Wasze zdanie odnośnie tych rad, czy to źle?
Imię: Agnieszka
Wysłany: 16-06-2007, 00:39
Z ciekawości to ja zaczynam wiele głupot czytać, ale nie daje tego od razu na forum. A do tego patrząc na twoje inne tematy widzi się ze masz lekkiego bzika na tym punkcie.
Z ciekawości to ja zaczynam wiele głupot czytać, ale nie daje tego od razu na forum. A do tego patrząc na twoje inne tematy widzi się ze masz lekkiego bzika na tym punkcie.
ja uważam że niem mam żadnego bzika na tym punkcie, myśl sobie co chcesz.
Powerbass jedynym najczęściej popełnianym błędem jest czytanie takich oto głupot które przytoczyłeś na początku...jakieś dziesięć porad sfrustrowanego faceta, który zakłada już w pierwszym punkcie że każdy facet który jest od niego inny zachowaniem, a któremu się udało znaleźć kobietę jest palantem (bo przecież on jest taki grzeczny i niewinny a kobiety nie ma)...aż się nie chce czegoś takiego czytać
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
To jest trochę bez sensu. Są miłe i atrakcyjne kobiety, które także lubią miłych facetów. Po prostu chcą się przy facecie czuć bezpiecznie i szczęśliwie, nie musi być on okazem stanowczości.
dziewczęta się zbulwersowały. i słusznie!
jak się ktoś pokieruje takimi zasadami to będzie jakby to powiedzieć : sztuczną pacynką....
a takiego żadna nie wybierze.
chociaż może przesadziłam, że żadna....
nieliczne wybiorą.
tak znacznie lepiej.
o.
Z 3, 4, 5, 7 się zgadzam.
Z 1, 2, 6, 8, 9, 10 - po części tak, a po części nie.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Facet jak szuka jakies kobiety to nie tylko dla sesku, ale dla checi stworzenia zwiasku i ucze sie uczuc, poznaje ta piekna płec, uczy sie kochac i jak to jest byc kochanym.
DEVIR MY IDOL ! Dokładnie to samo uważam chociaż... jestem od Ciebie 7 lat młodszy.
Nie rozumiem kolegów z klasy, wszyscy SZUKAJĄ na siłę dziewczyny... Po co ? Żeby sobie POMACAĆ etc. Kur*a , kobieta to człowiek, nie zabawka. Po co im to ? Zabawa... Nie szukam dziewczyny, może przyjdzie taki moment, że trafimy na siebie, może nie ? Najwyżej będę sam. Nigdy nie szukam dziewczyn, jak ta dzieciarnia (moje gimnazjum) na dyskoteke... dziewczyna na 1 noc ? Buah... Pogratulować im UCZUĆ.
Troche odbiegłem od tematu. Nie wiem jak można się wiązać z płcią przeciwną nie dla miłości a pieniędzy czy seksu...
DEVIR MY IDOL !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum