Chodziłem ale to bło ze 4 lata temu takie tam byłem wtedy bardzo dziecinny . Teraz to oddczuwam inaczej
a teraz w wieku 12 lat nie jesteś dziecinny?:>
nie wiesz ze chłopcy później dojrzewają...
to nie miłość.. tlyko zauroczenie
ps. jestem podła...
zabijam ludzckie uczucia..
ide sie pochlastac..
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 17-06-2007, 16:00, w całości zmieniany 1 raz
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 17-06-2007, 16:05
Rufu$ napisał/a:
Na gg to to rozmawiamy normalnie
Skoro na gg rozmawiacie normalnie, to zacznij z nią rozmawiać "NORMALNIE" tzn. na żywo. ZApytaj jak dzień i takie tam. A potem jakoś już pójdzie, tylko musisz się przełamać.
ja chyba wiem kiedy kocham tak naprawdę a kiedy tylko zauroczenie, np po miesiącu po dostaniu kosza nic tak naprawdę nie czujesz do tej osoby kiedy jesteś w pobliżu jej, nawet serduszko mocniej nie uderza, a prawdziwą miłość odczuwa się miesiącami, nawet po roku gdy się z nią spotkasz to masz palpitacje serca
Rufu$, a co do twojego tematu to myśle, że nic z tego nie będzie. Wolałbym napisac, żebyś się nie załamywał, że napewno pokocha, ale po co robić Ci nadzieje. Potem tylko bardziej będziesz cierpiał odrzucenie.
po części się zgadzam, w tym szczenięcym wieku nie ma raczej miłości
fakt
kurde jak miłam 12 lat to się za chłopami nie uganiałam ;P
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
na to wyglada to juz nie te czasy keidy sie lalami bawiłam w wieku 12 lat..
chcoiaż nie wtedy chyba się w dom bawiłam..
albo nie..
a mozę w chowanego się bawiłam..
nie wiem nie pamiętam...
normalnie czuje sie odemieńce...
wychodzi na to ze w wieku 13 lat powinnam przezyć swój pierwszy raz...
ide się zabić.. boże mam 19 lat i jestem dziewica..
;(
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 17-06-2007, 16:19
w ogole nie wiem co się dzieje... może ja jakoś dorastam w zwolnionym tempie...?
No cóż bywa.. nie moja wina że jestem niedorobiona, Kamilko Twoja też nie wspierajmy się ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum