Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Głupie twierdzenie moich kolegów dot.,,kupowania dziewczyn''
Autor Wiadomość
Carmelo15 
*
Break Your Neck

Imię: Krzysztof
Wysłany: 16-06-2007, 15:58   

Trochę późno odpowiadam, ale są takie dziewczyny.. i to bardzo dużo :)

Znak zodiaku: waga

Ziran 
*
Gracz

Wysłany: 16-06-2007, 16:04   

WaveCeptor napisał/a:
Niestety nie łapie :583: Co napisałeś dla żartu? To, że masz fajny samochód? Czy to, że masz wypas komórę? A może żartem był lewarek skrzyni biegów, który może jednak nie wchodzi jak w masełko, a jak w zamrożoną margarynę? Swoją drogą, to masz kiepski żart, sam zresztą jesteś kiepski, poza tym to czego można było się spodziewać po użytkowniku z nickiem: powerbass? Dna.

Szczyt chamstwa... chłopak ma swoje poglądy i może faktycznie gubi się nieco w sytuacji. Ale żeby od razu mieszać kogoś z błotem. Chyba ty sie jak szczeniak z gimnazjum zachowałeś. Forum jest do wymieniania poglądów a nie do narzucania swoich. W ten czy inny sposób...

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 16-06-2007, 17:06   

powerbass napisał/a:
a nie trujecie głowę tym że wcale się nie umówiłyście z bogatym gościem..gówno prawda

A Ty znowu swoje. Każdy ma swoje zdanie na ten temat a Ty sobie dalej pieprz.

powerbass
leniuch

Wysłany: 16-06-2007, 17:12   

Cytat:
Niestety nie łapie :583: Co napisałeś dla żartu? To, że masz fajny samochód? Czy to, że masz wypas komórę? A może żartem był lewarek skrzyni biegów, który może jednak nie wchodzi jak w masełko, a jak w zamrożoną margarynę? Swoją drogą, to masz kiepski żart, sam zresztą jesteś kiepski, poza tym to czego można było się spodziewać po użytkowniku z nickiem: powerbass? Dna.

żal du.pe ściska
  Znak zodiaku: skorpion

Poison 
Przyjaciel
:]

Imię: P jak Poison
Wysłany: 16-06-2007, 18:26   

Nie każdą dziewczynę da się kupić. Puste owszem, ale uważam, że inne dziewczyny mają godność i się nie poniżą w ten sposób.

"Umiera się na wiele sposobów: z miłości, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu... Umiera się nie dlatego, aby przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej": Paulo Coelho

I3ziko 
++
polisz dziołk

Wysłany: 16-06-2007, 18:31   

ananke_lingo napisał/a:
no żadna dziewczyna nie przyzna się, że jest z kimś dla kasy, dziewczyny nie chcą w to nawet wierzyć

ananke_lingo bardzo trafnie ujela cala sprawe

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 16-06-2007, 18:48   

Poison napisał/a:
Nie każdą dziewczynę da się kupić. Puste owszem, ale uważam, że inne dziewczyny mają godność i się nie poniżą w ten sposób.

Brawo Poison, :**

WaveCeptor 
Racjonalista

Wysłany: 16-06-2007, 18:57   

Ziran napisał/a:
Szczyt chamstwa... chłopak ma swoje poglądy i może faktycznie gubi się nieco w sytuacji. Ale żeby od razu mieszać kogoś z błotem. Chyba ty sie jak szczeniak z gimnazjum zachowałeś. Forum jest do wymieniania poglądów a nie do narzucania swoich. W ten czy inny sposób...

"Świeżak nie wpierda... się". Przegrałeś. Poza tym czy ja gdziekolwiek użyłem zwrotu: "szczeniak z gimnazjum"? Tak więc wyluzuj poślady "gościu miękki", bo już Ci złość wzrok zmąciła, a nie chciałbyś chyba, aby degeneracja organizmu nadal postępowała?

Cytat:
żal du.pe ściska

"Żal, żal za dziewczyną..." -> http://forum.mportalik.com/14719.htm

Coraz bardziej się boje, że Bog nie pisał mi doświadczenia takiego szczęścia. Źle jest żyć samemu. Powoli trace sens życia. Ciągle szkoła, obowiązki, praca. Eh odechciewa się wszystkiego. Czujesz, że nie masz po co żyć.

:558:

Znak zodiaku: ryby

powerbass
leniuch

Wysłany: 16-06-2007, 20:39   

WaveCeptor napisał/a:
Ziran napisał/a:

"Świeżak nie wpierda... się". Przegrałeś. Poza tym czy ja gdziekolwiek użyłem zwrotu: "szczeniak z gimnazjum"? Tak więc wyluzuj poślady "gościu miękki", bo już Ci złość wzrok zmąciła, a nie chciałbyś chyba, aby degeneracja organizmu nadal postępowała?

Cytat:
żal du.pe ściska

"Żal, żal za dziewczyną..." -> http://forum.mportalik.com/14719.htm

Coraz bardziej się boje, że Bog nie pisał mi doświadczenia takiego szczęścia. Źle jest żyć samemu. Powoli trace sens życia. Ciągle szkoła, obowiązki, praca. Eh odechciewa się wszystkiego. Czujesz, że nie masz po co żyć.

:558:

nie chce mi sie odpisywac na twoje pier.dolenie

Aorie 

Wysłany: 17-06-2007, 13:56   

Migocia:) napisał/a:
Ja np. gdy mi mój chłopak coś funduje to często sama mu też funduję albo razem się składamy. I nie jest mi żal nawet ostatniego grosza

Jak staram się mojemu coś zafundować to się broni rękami i nogami. Tradycjonalista:P Jak zamówię pizzę i nie chce żeby się ze mną składał to wpycha mi do kieszeni kasę;p Dlatego zazwyczaj dzielimy się kosztami;) Ale np. jak on ma mi kupić łańcuszek (zawsze to robi, gdy stary mi się zerwie), jak też mu coś kupuję w zamian (ostatnio chciał kubek;p). Nie chce żeby mnie obdarowywał, tym bardziej, że nie śpi na kasie i musi opłacać studia. Wystarczy mi buziak :)
  Znak zodiaku: strzelec

powerbass
leniuch

Wysłany: 17-06-2007, 13:58   

Aorie napisał/a:
Ale np. jak on ma mi kupić łańcuszek (zawsze to robi, gdy stary mi się zerwie)

hehe co Wy takiego robicie że łańcurzek się rwie? :D

Alearan 
+++++

Imię: Mala Cavilla
Wysłany: 17-06-2007, 14:00   

powerbass napisał/a:
Twierdzą, że każda ma swoją cene.

Ja bym zmienił - Zamiast "każda kobieta ma swoją cenę" - "każdy człowiek ma swoją cenę".
  Znak zodiaku: ryby

kleopatra2 

Imię: Marlena
Wysłany: 17-06-2007, 14:01   

hmm to różnie bywa,niektóre panny da sie kupić a niektóre potrzebują tylko miłości a nie kasiury :P

[ Dodano: 17-06-2007, 15:03 ]
Alearan napisał/a:
Ja bym zmienił - Zamiast "każda kobieta ma swoją cenę" - "każdy człowiek ma swoją cenę".

podpisuje sie pod tym
  Znak zodiaku: bliznieta

powerbass
leniuch

Wysłany: 17-06-2007, 14:04   

ok ja się przyznam kupuje dziewczyny, każda ulega jak widzi mojego wypas lexusa, ubranko wypas i komórka oczywiście za 3 kafle :P

co jakiś czas zabieram jakąś do swojej willi i tam baraszkujemy :D

Aorie 

Wysłany: 17-06-2007, 14:04   

powerbass napisał/a:
hehe co Wy takiego robicie że łańcuszek się rwie?

Mam "puchate" włosy. Wkręcają mi się w łańcuszek. Czasem jak próbuję je wyrwać to niestety moja biżuteria się rwie :P
  Znak zodiaku: strzelec

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu