Strona www.problem-zone.prv.pl chętnie wymieni się bannerami z stronami o różnym poziomie ogladalnosci. Zasada jest jedna - wolimy, aby nasz banner był widoczny u góry. Twój banner dodamy do rotatora, który wyswietla bannery w górnej częsci naszej strony.
Zainteresowanych proszę o mail na purple_free_spirit@yahoo.com lub wiadomosć na gg
Wolałabym bannery, ale button też może być. W przypadku buttona pisz na gadulca do Pooshha 3487770, a jeżeli wymieniasz się bannerami to mail me na purple_free_spirit@yahoo.com . Jeżeli piszesz do Pooshha to powiedz, że enigma Cię przysłała w zwiazku z reklama ).
Oczywiscie musiałes to skomentować ... Następnym razem takie sprawy bylejakie załatwia się na gg, albo w inny sposób, a nie nabijasz sobie posty piszać nie potrzebnie "pisze do pooshh"
... :twisted: Trochę dyscypliny i rygoru muszę wam tu wprowadzić ...
to niewpadlem ... ;P;P
to bedzie kolejna uniwersalna strony 'o wszystkim' ... a jak cos jest uniwersalne, to jest do niczego .. tak jak papier toaletowy - albo scierny albo do dupy ;P
Ej, ludzie , jeżeli chcecie się wymienić bannerami z pz to tu piszcie... na "kto mi zrobi banner" powinien być osobny temat, aczkolwiek zastanowię się, może uda mi się zrobić jakąś fajną graficzkę . Wiesz, myślę że taka marna strona nie ma co targować się na liczbę wyświetleń - chcesz to mogę Ci zrobić jakąś grafkę za nielimitowane wyświetlenia mojego bannera . Jakby co to odezwij mi się na gg albo na maila (kiedyś muszę wreście dodać sobie do profilku mój numerek gg, ale zawsze zapominam co to był dokładnie za numer , zresztą jest gdzieś w tym temacie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum