wspolczuje jak ktos ciska na oprogramowaniu od tepsy ;p przeciez z tym nie da sie zyc, ciagle na pasku wisi, nawet do traya nie idzie tego zminimalizowac wystarcza same stery od modemu i albo jakiegos progsa do laczenia (np. autoconnect 0.1.2.5 - sam uzywam i sie ciesze), albo utworzyc polaczenie w windzie
Gumis A
Cytat:
Fuck you Alicja. You bith
B
Cytat:
Chcesz ujrzec moege wacka w swojej buzi?
C
Cytat:
ssij kał. cwelu.
D
Cytat:
w okularach jak ci*** wyglądam.
chmurka17
Cytat:
poznalam kolesia heh chodzący cud...czarny wysoki czarne oczka wysoki...heh uśmiech jak z okladki(caly jak z okladki)
Sakura
Cytat:
Dla mnie chrześcijański metal, to nie metal. Co prawda, mało jestem w stanie na ten temat powiedzieć, bo nie miałam z takim metalem styczności, aczkolwiek brzmi to nieco abstrakcyjnie -.- Ale nie przeczę, być może to jest metal.
creativ
Cytat:
A slyszales ze kazdy moze mowic to co i nikt mu nie nie moze tego zabronic.?
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum