nawet jeśli nie wierzysz w Boga to chociaż pisz Go z wielkiej litery!
będe pisąc tak jak mi sie podoba!
ps. kto powiedział że nie wierze?:>
co jasnowidz jetseś??
powerbass napisał/a:
Gabi napisał/a:
Kłamią, że muszą się uczyć do sesji i do lipca nie wyjdą z domu, tymczasem spotykają się np na lodach. Co widzi druga strona.*
właśnie czy to nie jest okrutne?
sam się przyznałes że faceci sa okrutni..
mysle że Gabi pisała tu o facetach
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
bo to prawda, nawet gorsi niż wy piękne osobniczki
to po chu** ten temat nazywa się okrutne dziewczyny??
ehh..
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
bo to prawda, nawet gorsi niż wy piękne osobniczki
to po chu** ten temat nazywa się okrutne dziewczyny??
ehh..
zmieniłem zdanie, pownieważ pewne osoby przemówiły mi do rozsadku i już tak nie uważam. Chyba po to był ten temat, żeby pokazać że wcale nie są takie okrutne, poprostu to ja myśle źle.
Girls THX postawiłbym Wam browara i pomasował plecki bo robie to dobrze
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
Hehe ale musiałbyś się rozebrac do połowy, bo jak już chcesz na specjalnym łóżku leżeć to nalezy już robic go profesjonalnie, na początku wysmarował bym specjalnym olejkiem zmniejszającym tarcie
Hehe ale musiałbyś się rozebrac do połowy, bo jak już chcesz na specjalnym łóżku leżeć to nalezy już robic go profesjonalnie, na początku wysmarował bym specjalnym olejkiem zmniejszającym tarcie
hehe no no
moze wpadne hehe :}
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
ja ostano prosiłem koleżanki z którą się uczylem do gimnazjum, aby zrobiła mi pewnego razu masaż. Hehe zgodziła się . Raczej nie skorzystam, bo ona nie chce za kasę tego robić, a ja nie chce jej wykorzystywać.
hehe ja sobie pojde do skzoly i kolezanki miz robią u nas to się nazywa smyraniem
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum