Ojciec - były wojskowy....ale czy surowy? patrzę na to z perspektywy relacji ojciec - moja siostra, bo ja z nim kontakt mam raczej znikomy
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Imię: Ola
Wysłany: 16-06-2007, 11:25
Zdecydowanie tata jest surowszy jak się scieknie to lepiej być z daleko od domu, choć ostatnio bywa w coraz lepszym humorze. mama jest spoko, ale czasami potrafi się wściec. kasę każdy trzyma swoją
zeleży w jakiej sytuacji. Z mamą mam więcej sprzeczek ale takich drobnych, a z ojcem rzadko ale jak już dojdzie to przez tydzień się do sibie nie odzywamy.
Obydwoje nie sa surowi.
Trzeba wiedziec do kogo isc w jakiej sprawie.
Imprezy i wypady kiedys to tylko mam, bo obecnie sie juz nie pytam, ale ojciec byl zawsz eprzerazony gdzie chodze itp.
Jeśli o auto pytam to tylko ojca, bo matka to zaraz pyta, a po co?, a zatankujesz sobie? itp.
Obydwoje nie sa surowi.
Trzeba wiedziec do kogo isc w jakiej sprawie.
Dokładnie.
Mam wyrozumiałych rodziców.
Zawsze najpierw rozmawiają w razie 'W' .
Nie mają ze mną problemów wychowawczych,
więc tak naprawdę nie wiem,
jakby zachowali się, gdyby mieli jakieś wybitnie
'anty nauka' dziecko.
poprostu moi przykają oko na mojej siostry błedy niz na moje...
w ktorym momencie młodsi maja lepiej
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 29-06-2007, 19:47
mama
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum