Imię: Agnieszka
Wysłany: 14-06-2007, 19:26
Chłopcze jak byś napisał że to koleżanka z twojego gimnazjum to by mnie to nawet nie zdziwiło, ale ty masz 20 lat a podejście masz jak małe dziecko.
Wyobrażasz sobie za dużo i od razu byś chciał z wszystkiego robić związek. Może dziewczyna po prostu cię zwyczajnie polubiła i nic więcej a zakończyła znajomość bo byłeś nachalny i momentalnie chciałeś z nią być.
Jeszcze trochę poczytam tego typu postów i zacznę się bać z jakimkolwiek chłopakiem pogadać bo zaraz albo okaże się wredną suką która każdego rani, albo że robie im nadzieje a potem nic z tego nie wynika.
Chłopcze jak byś napisał że to koleżanka z twojego gimnazjum to by mnie to nawet nie zdziwiło, ale ty masz 20 lat a podejście masz jak małe dziecko.
Wyobrażasz sobie za dużo i od razu byś chciał z wszystkiego robić związek. Może dziewczyna po prostu cię zwyczajnie polubiła i nic więcej a zakończyła znajomość bo byłeś nachalny i momentalnie chciałeś z nią być.
Dokładnie!
dkf napisał/a:
Jeszcze trochę poczytam tego typu postów i zacznę się bać z jakimkolwiek chłopakiem pogadać bo zaraz albo okaże się wredną suką która każdego rani, albo że robie im nadzieje a potem nic z tego nie wynika.
Ja już się boję...
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Dlaczego tak jest, że niektóre dziewczyny bawią się twoimi uczuciami. Robią Ci nadzieje, że to właśnie ta jedyna, a potem nagle zrywają kontakty, bez powodu. Miały ciężkie dzieciństwo, wpływ tv czy niekochający rodzice? Nie potrafie zrozumieć jak można być takim nie czułym.
a powiedz mi dlaczego taj jest, że niektórzy faceci bawią się Twoimi uczuciami. robią Ci nadzieję, że to właśnie ten jedyny, a potem nagle zrywa kontakty, bez powodu. miał ciężkie dzieciństwo, wpłym tv czy niekochający rodzice? nie potrafię zrozumieć jak można być takim nie czułym...
matko! Ty jesteś jakiś dziwny. Bogaci się ble, żarcie pełne konserwantów a dziewczyny wszystkie takie same! żyjesz w jakimś chorym, stworzonym przez siebie świecie stereotypów! ja nie rozumiem jak można tak wszystko generalizować?
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
tak naprawdę to mam do niej szacunek, nie obwiniam ją za to że ze mną nie chodzi, może napisałem że tyle razy próbowałem mieć dziewczynę to zawsze byłem odpychany. Wolałbym aby napisała: nie podobasz mi się więc dlatego z tobą nie bede chodzić. Wole to niż kłamstwo.
Zły przykład podałem. macie dziewczyny racje, że wyolbrzymiam. Trochę pogadam z fajną dziewczyną a ja już myśle o chodzeniu. To mnie zgubi, przeszkadza w nawiązaniu jakiś kontaktów z piekniejszą płcią. Sorki odbija mi. Zakładam takie denne tematy że szok.
obiecuje poprawę i że będe się jak aniołek tańczył z dziewczynami tak jak Wyzynarka napisała: pół metra od stref intymnych oraz nie wypije ani kropli alkoholu
Dlaczego tak jest, że niektóre dziewczyny bawią się twoimi uczuciami. Robią Ci nadzieje, że to właśnie ta jedyna, a potem nagle zrywają kontakty, bez powodu. Miały ciężkie dzieciństwo, wpływ tv czy niekochający rodzice? Nie potrafie zrozumieć jak można być takim nie czułym.
ty na serio masz 20 lat? bo posty na poziomie 13 -_-
_________________ The only thing you really know about me is........that's all you'll ever know
ty na serio masz 20 lat? bo posty na poziomie 13 -_-
przeszkadza Ci to, nie każe Ci tego czytać. Nie musisz nie czytaj moich postów, chyba że ponabijac chcesz swoje konto.
ja tam nie jestem okrutna.. czasem wydaje mi się ze faceci sa bardziej okrutnia
powerbass napisał/a:
Robią Ci nadzieje, że to właśnie ta jedyna, a potem nagle zrywają kontakty, bez powodu
faceci robia identyczniee
powerbass napisał/a:
Nie potrafie zrozumieć jak można być takim nie czułym.
moge wymienić paru nieczułych facetów..
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Kolega znowu uogólnia, tworzy sobie stereotypy. Faceci też tacy są! Nie oskarżaj człowieku tylko i wyłącznie dziewcząt o takie zachowanie.
no własnie wychodzi na to ze faceci to aniolki..
boze on z nas chce jakieś hetery zrobić:|
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Do autora tematu, niestety NIEKTÓRZY mężczyźni również tak postępują.
Dlatego że są tchórzami i nie umieją powiedzieć prosto w twarz dziewczynie, np że jest ktoś inny, że to była pomyłka i tak w ogóle to si ju lejter aligejter.
Kłamią, że muszą się uczyć do sesji i do lipca nie wyjdą z domu, tymczasem spotykają się z inną np na lodach. Co widzi druga strona.*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum