Przecierz jak można sie narkotyzować środkami leczniczymi- ta dzisiejsza młodziez... U mnie w szkole, był z jakieś 3 miesiące temu taki szał na tabake; i wszyscy ja ogólnie wciągali itd... ale to juz przeszło- bo jak wszyscy sami twierdzą- to był szajs !
Środkami leczniczymi??LOOOL nie wszystkie tabaki sa lecznicze np medyk No99 jest ale nie powiesz mi ze tabaka ozona snuff wisniowa jest srodkiem leczniczym
Jezu.... Wszystkie tabaki z medycznego punktu widzenia są środkami leczniczymi - ale takie ciołki jak wy , ktorzy boją sie kupić maryhe, czy cos innego - to sobie dla zabawy wcigaja tabake i maję totalnego fioła na tym punkcie .. Po co to w ogole opisujesz na forum, bo z tego co wiem- to nie zaimponujesz nam tym ze bierzesz cos takiego... Tabaka, osadza sie na płucach 14 razy silniej niż tytoń, a na dodatek, powoduje choromy żołądka, oraz co gorsza wrzody płuc...
U mnie w szkole też był kilka miesięcy temu szał na tabakę. Nauczyciele przyuważyli i była afera czy to ejst czysta tabaka czy z jakimiś prochami... No ale się wszystko wyjaśniło, chociaż się niektórzy trochę wystraszyli
Ja czasami wciągam, chociaż już jakoś przestało mnie to bawić...
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Znak zodiaku:
LoLiTa [Usunięty]
Wysłany: 19-07-2005, 00:16
nie próbowałam jeszcze tabaki ale nie wykluczam że tego nie zrobię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum