Wysłany: 15-06-2007, 11:58 NIe pisze nie dzwoni, czy to już koniec?
Ona tylko odpisuje, sama nigdy nie napisze pierwsza smsa. Czy już nie zależy jej na mnie?
Wiem że większość napisze: Jasne że ma Ciebie gdzieś! Może ktoś inaczej myśli. Może nie wypada dziewczynie pisać smsa jako pierwasza, bo może pomyślał bym że jest łatwa i że odechce mi się do niej pisać. Coś w stylu nachaloność. Sam nie wiem jak to nazwać.
A może zamiast smsów się z nią spotkasz, albo zadzwoń chociaż i spytaj o co chodzi.
Yyy, ale jak? Wy jesteście parą, czy narazie ją wyrywasz? xD
dzwoniłem już, ale ona powiedziała że nie może po wyjeżdża do domu, odczułem jakby mnie odrzuciła, nie powiedziała wtedy że innym razem , tylko że potem wyjeżdża gdzieś na wakacje Sam nie wiem. Smutno mi
Może lepiej nic nie będe pisał. Nic nie odpisze to znaczy chyba, że nie zależy jej na mnie.
Imię: olek
Wysłany: 15-06-2007, 12:11
Odpisze- nie odpisze. Nie patrz takimi kategoriami.
Myślisz, że jak raz nie zgodziłą się na spotkamie to już Cię odrzuca? Eee, no coś Ty.
My lubimy być zdobywane xD
Myślisz że jeden sms i już? Trzeba się ciut kapkę pomęczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum