Imię: olek
Wysłany: 15-06-2007, 13:09
To zależy.
Jeśli chodzi o szkołę, to mama. Zboczenie zawodowe.
W innych sytuacjach? Hmm w sumie nie wrzeszczą na mnie. Raczej to rozmowy z cyklu. "Mam nadzieję, że nie będziesz potrzebowała dużo czasu, żeby zrozumieć coś Ty zrobiła" Albo "Już skończyłabyś się buntować, co?", "Olka nie zmyślaj". I takie takie. Czuję wielki respekt przed moimi rodzicami, szkoda mi ich, że muszą się jeszcze męczyć z taką łajzą jak ja.
ogólnie z racji tego, że ja jestem grzecznym dzieckiem to nie wiem. ale jak patrzę na przejścia z dzieciństwa bliźniaka, to wydaję mi się, że mama nie tyle jest surowsze tylko bardziej się nami interesuje.
a teraz moi rodzice są po rozwodzie, więc tylko mamuśka ma coś do gadania.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Zależy jaki mają humor.
Oboje potrafię być zarówno bardzo surowi jak i bardzo hmm wyluzowani.
Ostatnio chyba bardziej tata, bo mamie już wlazłam na głowę jak go nie ma
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Ogółem równo jest. Moi rodzice są z reguły wyrozumiali, o wszystkim mozna z nimi pogadac i pozartowac. Tata mnie czasem na koncert zawoził do większych miast xD Mama jest troszkę bardziej lajtowa pod wzgledem imprez i chyba bardziej rozumie potrzeby moje i rodzeństwa. Nie są surowi, ale nie pozostawiaj wszystkich spraw np. tylko mi, ale dbaja o wszystko i starają się. Dla mnie ideał prawie ; )
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Ojciec - tak jak mówi tak ma być. Nie ma żadnej dyskusji. Uznaje zasadę: Dzieci i rybki głosu nie mają."
U mnie też tak było. Ale hmm mieli ze mną piekiełko kiedyś. Przynajmniej tak teraz mówią. I zaczęli trochę słuchać co do ich mówię, a i ja umiem to powiedzieć normalnie. Raczej.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum