no to super ze mnialas taka srednia ale to nie znaczy ze jestes bardziej inteligentna ode mnie poprostu nie chodze do szkoly czasami i mam niepozaliczane kartkowi itp i wogole sie nie ucze zapamietuje to co na lekcji jest nie musze kuć...a propo to nie robcie tabu z tego, duzo malolat siega po uzywki nie dla szpanu ale np. bo maja ceizko sytuacje w domu matki nie ma bo pracuje za granica a ojciec alkoholik...pzdr
_________________ ....::: Nigdy nie pozwol aby strach przed działaniem wykluczył Cie z gry::::....
ale to nie znaczy ze jestes bardziej inteligentna ode mnie
Jestem.
xMoniczkAx napisał/a:
i w ogóle sie nie ucze zapamietuje to co na lekcji jest nie musze kuć...
Też tak miałam w podstawówce, czy gimnazjum, ale liceum to zupełnie inna bajka.
Zresztą tu nie chodzi o oceny, ale o Twoje zdrowie. Nie mówię Ci, jak masz się zachować, bo nie chcę tu robic za ciotkę rewolucji, bo sama do świętych nie należę- po prostu pomyśl o konsekwencjach swoich czynów.
xMoniczkAx napisał/a:
duzo malolat siega po uzywki nie dla szpanu ale np. bo maja ceizko sytuacje w domu matki nie ma bo pracuje za granica a ojciec alkoholik...
Nikt nie robi z tego tabu.
Są różne sytuacje, ale jedno jest pewne: narkotyki nie rozwiążą Twoich problemów.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Pale fajki West Ice
pale zielone od czasu do czasu(bardzo rzadko raz na rok i tylko jesli jest jakas bardzo wyjatkowa okazja) reszty uzywek nie biore takze bo nie warto...
Imię: Ewelina
Wysłany: 17-05-2007, 17:58
ja tylko pije. Nienawidzę fajek, a do narkotyków mnie jakoś nie ciągnie. Jak chce sobie poprawić humor to pije piwo, smakowo najbardziej lubię słodkie wino, a jak chce sie porządnie najebać to wale czystą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum