Twierdzą, że każda ma swoją cene. Dla jednej starczy pare kolejek, drugiej Lexus za oknem, trzeciej karta kredytowa swojego chłopaka na zakupy lub super willa. Co o tym myślicie? Ja się z tym nie zgadzam. Jednak wiadomo, że bezpieczeństwo finansowe pociąga kobiety. Czują się bezpieczne i w pewnym stopniu spełnione, a miłość zajmuje inne miejsce w ich nędznym zyciu.
Ostatnio zmieniony przez powerbass 13-06-2007, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
Może bezpieczne ale na pewno niespełnione. Każda kobieta dąży do niezależności finansowej. Trudno jest żyć u boku kasiastego faceta gdy kobieta jest biedną szarą myszką. W większości pary łącza się na równym poziomie. Jak dziewczyna jest bogata to szuka bogatego.
Parę kolejek - nie dzięki, nie lubię wódzi;P Lexus - dla mnie żadna różnica jaki samochód, byleby był mój własny, a nie kogoś, bo taki do popatrzenia mam na google:P karta - e tam, mam własną i nie chciałabym żeby facet mi jakieś ciuchy kupował, co to to nie! Wystarczy mi kwiatek na urodziny, willa - eee, za dużo sprzątania ;p
A poważnie - część dziewczyn może da się kupić, ale mnie na pewno nie i wiem, że jest cała masa szanujących się kobitek;) Zarabiać to ja mogę na siebie sama, nigdy nie chciałabym, żeby ktoś musiał mnie utrzymywać:/ Może to dlatego, że u mnie w rodzinie zawsze mama zarabiała więcej od ojca? A może chcę i lubię być niezależna?
P.S. No i miłość przede wszystkim!
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 14-06-2007, 08:06
Jak bym miała do wyboru ładnego,porządnego chłopaka i bogatego,czy tez równie ładnego,równie porządnego ale biednego to wybrałabym tego bogatego. Ale jeżeli miałabym do wyboru bogacza którego nie kocham i niebogatego którego kocham to wybrałabym tego którego kocham.
porzadna dziewczyna nie ma ceny, nie można jej kupić
dokładnie.
Cytat:
najgorzej jest rozszyfrować, czy kocha czy tylko mydli oczy słówkami kocham...
to chyba zależy od tego w jakim towarzystwie się obracasz. wśród moich znajomych jest chyba tylko jedna dziewczyna, która strasznie naciągała mojego kumpla, gdy byli razem.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum