Mój brat robi fikołki.
Na podłodze, na tapczanie, na chodniku, na trawie.
I mam pytanie.
Czy to sie zalicza do Le parcour?
Te tak zwane fikołki to są rolle je się robi naprzykład jak skaczesz z jakiejś wysokości i robisz rolla alo peka-rolla i dzieki temu mniej boli upadek ^^
Te tak zwane fikołki to są rolle je się robi naprzykład jak skaczesz z jakiejś wysokości i robisz rolla alo peka-rolla i dzieki temu mniej boli upadek ^^
Nie, nie.
Nie rozumiemy się.
Ja mówie do niego: "Marcinek zrób fikołków dwanaście", a on kuca i robi.
Kiedys sie tak bawilismy. Robił dla mnie fikołki. Tyle ile chciałam.
Tylko go czasem głowa potem bolała.
Nie, nie.
Nie rozumiemy się.
Ja mówie do niego: "Marcinek zrób fikołków dwanaście", a on kuca i robi.
Kiedys sie tak bawilismy. Robił dla mnie fikołki. Tyle ile chciałam.
Tylko go czasem głowa potem bolała.
Ja ci tylko odpowiedzialem na pytanie bo się pytałes czy to zalicz a sie do Le parkouru to ci powiedzialem co to jest !! I sam powinienes odpowiedziec na to pytanie po moich podpowiedziach !!
Nie, to nie jest tylko dla popisu. To ma na celu pokonanie różnych przeszkód w sposób jak najefektywniejszy i najszybszy używając technik PK. Świetnie to wygląda.
Jeszcze jednym z plusów le parkour jest pokonywanie własnego strachu i robienie zeczy na pozór niemożliwych wiem, bo sam ciwicze... Każdemu polecam Le Parkour
zajebi*** rzecz
chcilabym tak potrafić
mój znajomy sie tym interesuje:)
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Ostatnio to zrobiło się strasznie modne i aż mnie mdli na widok bandy dwudziestu siedmioletnich chłopców, którzy przeskakują przez barierki pod moim balkonem. Cały dzień to samo. Ewentualnie czasem urozmaicają to wskokiem na ławkę . Ci co lepsi potrafią potem jeszcze przeskoczyć żywopłot.
_________________ just let me and i swear it will not be like before.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum