ostatnio czytalam ksiazke "Magda.doc" Marty Fox..to jest pamietnik takiej dziewczyny ktora zaszla w ciaze w wieku 18 lat.suuper...teraz musze wypozyczyc sobie druga czesc czyli"Paulina.doc." POLACAM
_________________ !!bede jak wroce a czy wroce-tego nie wiem...!!
Imię: P jak Poison
Wysłany: 14-07-2007, 15:56
Polecam "Molekuły Emocji" Janusza L. Wiśnieskiego, ale "Intymna Teoria Względności" bardziej mi przypadła do gustu.
Wóz nurza się w zieloność i jak łódka brodzi
Śród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi,
Omijam koralowe ostrowy burzanu.
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
oż Ty weszłam do tego tematu żeby o niej napisać ;p
hehe ciekawa ksiązka chcoiaż czasem jej nie kumałam ;D
ale warta polecenia
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum