ekh jak to kiedys powiedziała pewna pani do wsojego synka:" synu!! nie ma brzydkich kobiet ,są tylko nie w twoim typie.." ,dlatego wydaje mi sie że nawet jeżeli ktoś został zdradzony to nie może osądzaj czy to była osoba brzydka czy ładna
Chyba lepiej z brzydszą. Jakbym go rzuciła, to musiałby się prowadzać z jakimś kaszalotem
A poważnie: Bez różnicy... Tak czy tak byłabym załamana. I tak czy tak dostałby ode mnie porządnego kopa w dupę, albo w inną wrażliwą część ciała.
chyba wolałabym żeby to było z ładniejszą bo: ... ma ładne dziewczyny zawsze lecą faceci i był by szansa ,że ta znajdzie innego ładniejszego faceta i da mojemu eks takiego samego kopa w du*ę jaki on dał mi. o! o to moje uzasadnienie troche brutalne i chamskie ,ale co tam
Nie ma znaczenia jakby wygladala..
Zdrada to zdrada.. czulabym sie gorsza i koniec...
I watpie by swiadomosc, ze jest piekniesza miala mi jakos "pomoc" tudziez pogorszyc samopoczucie..
W zasadzie... trudno określić. Tu nie chodzi, czy ładniejsza, czy brzydsza, bo to jest zalezne od osobistego gustu, jednakże sama zdrada byłaby dla mnie przykrym ciosem. I bez względu na urodę 'przeciwniczki' zaniżyłaby się moja samoocena.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 16-06-2007, 18:51 Re: Pytanko dla dziewczyn
kokosz77 napisał/a:
Jesli by doszlo ,czysto teoretycznie twoj partner mialby cie zdradzic, z inna kobieta to wolalabys zeby byla ladniejsza od ciebie czy brzydsza ,jesli mozesz uzasadnij.??
Ale głupi temat... wolisz stracić lewą czy prawą rękę?
Ładna/brzydka to pojęcie względne.
Wysłany: 16-06-2007, 21:36
Nie chodzi o urodę, tylko o sam fakt.
Ale myslę, że wolałabym żeby była brzydsza ode mnie, bo gdyby była ładniejsza to gorzej bym się wkurzała... że była lepsza, bo miała coś tam ładniejszego ;P tyłek np.
Imię: Michal
Wysłany: 17-06-2007, 03:51 Re: Pytanko dla dziewczyn
Poison napisał/a:
kokosz77 napisał/a:
Jesli by doszlo ,czysto teoretycznie twoj partner mialby cie zdradzic, z inna kobieta to wolalabys zeby byla ladniejsza od ciebie czy brzydsza ,jesli mozesz uzasadnij.??
Ale głupi temat... wolisz stracić lewą czy prawą rękę?
Ładna/brzydka to pojęcie względne.
Ale inteligentna odpowiedz ,
ale mozna bylo wymyslic cos lepszego , wolisz sie utopic czy splonac zywcem:P
Dzieki za uzasadnienie.
_________________ zyj tak aby innym bylo przykro gdy cie zabraknie..
Myślę, że to raczej bez różnicy, ładna czy brzydka... W takim momencie liczyłoby się przede wszystkim to, że zdradził. Początkowo chyba nie byłabym w stanie myśleć o tym, czy ta dziewczyna jest ode mnie ładniejsza czy brzydsza.
wolalabys zeby byla ladniejsza od ciebie czy brzydsza
Wolałabym, żeby nie była ode mnie mądrzejsza, to chyba najbardziej by mnie zdołowało, że nie wystarczałam partnerowi pod tym względem
A brzydsza czy ładniejsza - wsio ryba.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Dokładnie tak jak mówi Akukaracza. Bo uroda to dar dany na kilka lat a mądrość nie przeminie. Jakby mnie zdradził z głupią to tylko mogę cierpieć że ja byłam z takim idiotą. Choć bolałoby też gdyby poleciał na to że ma duże cycki etc.
_________________ "Buki nie da się w żaden sposób ogrzać"
Lubię Baka Baki i Basia Tygrysie Oko xD (lepsza niż Chuck Norris)
W tym momencie to czy TA dziewczyna jest ode mnie brzydsza czy ładniejsza nie miałoby większej różnicy... Bo przecież mnie zdradził. Bylabym nieziemsko załamana To znaczy, że mu nie wystarczałam No cóż... Życie
Zdrada jest... Może jedyną, ale jedną z niewielu rzeczy, których nie potrafiłabym wybaczyć. Jeśli ktoś decyduje się na związek ze mną, nie ma prawo ze mnie drwić, w jakikolwiek sposób. Poza tym jak mogłabym później komuś takiemu zaufać?...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum