witam. moim hobby jest kulturystyka i ćwiczenie na silce:) jesli ktos z was tesh cwiczy i uprawia tą dyscypline niech sie podzieli swoim wymiarami hehe:))
moje wymiar:
biceps 39.5 cm reszty nie mierzyłem nie chcialo mi sie
aha i doloze ze mam 15 lat moe gg: 7930261 pozdrawiam )
moja matka jest instrutkorka fitness wiec moje zaiteresowanie jest podobne matka wplatala mnie w to i tak zostalo. Wydaje mi sie ze jak nie wyjade ze ganice to pujde w kiedunku fitness
_________________ Poranne wstają zorze Nadchodzi dzień, I słychać wciąż szum morza Umierających jęk.
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o
białą dumę celtycki krzyż..
A lekki wiatr niesie wieść z ust płynie zwycięstwa pieśń...
ooo Biały Honor Biała Duma...
ooo Biały honor BIAŁA DUMA biała Walka
tak więc zeby się pochwalić ja tam ćwicze juz ponad rok czasu... mam 183cm wzrostu, waga 86kg, wycisk na klate 110kg, w łapie 38.5cm.nie biorę sterydów ani odrzywek(dużo razy mi to zarzucano) jak byłem mały to byłem strasznie otyły i zacząłem uprawiac powoli sport az wkoncu rok temu zainteresowała mnie poważnie siłownia. Swoją masę 86kg którą była kiedys tkanka tłuszczowa, zbiłem dzięki intensywnemu ćwiczeniu.
Cytat:
zalicz napisał/a:
Cytat:
lepiej gosciu dawaj fotki jak chcesz sie czyms pochwalic n a nie nr gg n
zgadzam sie z tym, skąd mamy tu wiedzieć czy ty taki przypakowany jesteś lepiej daj fotke to zobaczymy czy tak przypakowałeś czy tak sie spasłeś
Imię: ada
Wysłany: 27-02-2006, 14:05
Oj ćwiczyło sie na siłowni. Jak sobie zaczełam dawać na brzuch to mi sie zrobiły mieśnie i jak siadałam to takie wychodziły fałdki,a ja myslałam, ze tak sie spasłam
_________________ Gość nie szukaj drogi do szczęścia, to szczęście jest drogą.
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 11-06-2007, 10:25
ja kiedys biegalam... Boze... z 4 lata temu
ale fajnie bylo wieczorkiem umawialam sie z kolezanka i sunelysmy po okolicy...
W szkole to tylko stepy nienawidzilam tego (nudne), dlatego wymyslalam cuda,
zeby nic nie robic.
Na szczescie przez 2 lata mialam lekcje w domu i w-f mnie absolutnie nie dotyczyl.
Ostatnio zmieniony przez wyzynarka 11-06-2007, 10:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum