"Autor tematu zadaje pytanie. Kto pierwszy na nie poprawnie odpowie zadaje kolejne pytanie i tak dalej." Tekst zaczerpnięty od Lucky`ego. Mi się nie chciało pisać własnego. Osoba, która odpowie poprawnie na pytanie ma prawo do zadania pytania. Musi jednak poczekać na autora zagadki, który musi napisać czy ta odpowiedź jest dobra. Jeśli autor zagadki akurat umiera, lub zakłada pożegnalny temat, to albo czekamy 2 dni, aż znów się pojawi, albo po prostu jeden z ławników (wiadomo kto) pisze co i jak. Wszystko jasne. Można zadawać dwie zagadki dziennie. Tekst zaczerpnięty od Didka. Mi się nie chciało pisać własnego.
w skrócie: to samo tyle ze o serialach co by Didosław sie nie pieklił
Pytanie:
Z jakiego kraju przybyła Ciocia Stasia z Klanu ?? podpowiedź : nie z Armenii
Didek [Usunięty]
Wysłany: 08-06-2007, 20:47
W Indiach jest bardzo popularny czaj. To może z Indii ?
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum