Ludki, a macie koncesję na te "własne radia", czy tylko odpalacie shoutcastem lewe mp3 na lewym Windowsie? Bo choćby tam było była super muza i prowadzący, takie coś nie ma sensu.
Ja słucham tylko i wyłącznie Digitally Imported, tam nie ma komercji rodem z idola.
Ostatnio zmieniony przez Cyr4x 05-06-2007, 23:24, w całości zmieniany 1 raz
dobre radio chce się słuchać to jest jak nałóg słuchasz dla audycji albo prowadzącego
no ale przecież w radiach typu eska czy inna radiostacja nie ma w sumie czegoś takiego jak audycja. sa jakeiś listy przebojów czy coś, a tak, to cały czas leci jakiś shit. sama muzyka. wydaje mi się, że ludzie słuchający tego typu stacji są dziwni, bo po cholere tego słuchać w radiu i warować na piosenke, która ich ineresuje zamiast samemu sobie puścić coś, czego chcą posłuchac
no ale przecież w radiach typu eska czy inna radiostacja nie ma w sumie czegoś takiego jak audycja.
zgadzam się z Tobą ale są jeszcze stacje które nadają dobrą muzykę i mają fajne audycje... swego czasu rdia Bis słuchałem na okrągło teraz mniej, trójki też można posłuchać, akademickie radio centrum...i chyba każdy mógłby wymienić jaszcze jakąś stację...
labanda napisał/a:
samemu sobie puścić coś, czego chcą posłuchac
każdy słucha to co lubi
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
Wiek: 16 Dołączyła: 19 Maj 2007 Posty: 20 Skąd: Mexico City
Wysłany: 31-01-2008, 19:24
Trójki słucham już od kilku ładnych lat... i nie powiedziała bym, ze leci tam ciagle jedno i to samo.
Jak dla mnie jedno z niewielu stacji radiowych które od b. dawna utrzymują równo wysoki poziom.
_________________ A że Pan Bóg ją stworzył, a szatan opętał,
jest więc odtąd na wieki: i grzeszna, i święta,
zdradliwa i wierna, i dobra, i zła,
i szczyt nad chmurami, i przepaść bez dna,
początek i koniec - kobieta.. to ja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum