madziutka39 napisał/a:
a ja tego rodzaju piszczoty nie zabardzo lubię ale jak moj chlopak bardzo chce to sie zgadzam
dziwne podejście do sprawy-nie polecam. Cytat:
zazwyczaj facet szybciej odlatuje...wiec w większości przypadków dziewczyna jest "niedopieszczona";)
a co do tego cytatu to mam pewne wątpliwości. ja odlatuję niesamowicie szybko przy takich doznaniach
Popieram.
Chodz wiesz, markizo niektóre dziweczyny poprostu sie wstydzą lub sa zakompleksione i dlatego mają takie a nie inne podejście, z czasem przeważnie mija.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 30-05-2007, 16:58
devir napisał/a:
Chodz wiesz, markizo niektóre dziweczyny po prostu sie wstydzą lub sa zakompleksione i dlatego mają takie a nie inne podejście, z czasem przeważnie mija.
oczywiście rozumiem. Tylko gdybym była zakompleksiona, to nie robiłabym tego po prostu. Najpierw inne pieszczoty i powoli. Takie robienie na siłę, bo jednej stronie sprawia to przyjemność, tylko pogłębia kompleksy.
devir czy to Ichi the Killer?
oczywiście rozumiem. Tylko gdybym była zakompleksiona, to nie robiłabym tego po prostu. Najpierw inne pieszczoty i powoli. Takie robienie na siłę, bo jednej stronie sprawia to przyjemność, tylko pogłębia kompleksy.
Jasne, do tego dochodzi ze kazda kobieta ( faceci tez ) ma kompleksy, i stara sie swoja ciało udoskonalać, tak więc w sumie to reakcja faceta i to jak do tego podchodzi duzo pomaga lub utrudnia kobiecie przełamać sie lub dostrzec ze przeciez i tak jest piekna i podoba sie "jemu"
Cytat:
devir czy to Ichi the Killer?
Tak, widziałaś ten film ?
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Duzo słyszałem o filmach tego rezysera, a nawet widziałem go w kiepskim Hostel. Ja tam wole kino w stylu Oldboy, Pani Zemsty czy Siedem, ale zastanawiam sie nad Ichim, rozwaliła mnie na zapowiedzi ta scena jak bierze macha i wypuszcza dym przez przeciete pliczki, scieło mnie, nigdy czegos tak fajnego nie widziałem, zajebiste. A i mam pytanko bardzo brutalna jest ta scena z hakami ? ( jestem wrazliwy, nie ogladam juz gore )
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 01-06-2007, 11:38
devir napisał/a:
A i mam pytanko bardzo brutalna jest ta scena z hakami ? ( jestem wrazliwy, nie oglądam już gore )
ta scena niezbyt, ale jest jedna w stylu OldBoya, gdzie Ichi obcina sobie język.dla mnie było dość mocne. również lubię panią zemstę, oldboya, w ogóle azjatyckie kino, szczególnie rzezie i horrory typu Ring czy Infekcja.
Ufff.... to mzoe nie bedzie tak zle podczas ogladania. A jest też ichi anime, widziałaś ? Teraz do kin polskich wchodzi "Pan Zemsta" bardzo fajny film, tylko inaczej sie konczy niz inne czesci trylogii. Bardzo polubiłem kino szczegolnie tego rezysera, jest inne niz wszystkie i ten cały zaśmiecony hollywood, chodz ciagle Siedem to dla mnie najlepszy film na siecie. Ring - tego typu horrory lubie, albo Blair Witch Project, ale tylko pierwsza czesc, potrafia wystraszyć.
Zeby nie było OT..... pozatycja 69 jest bardzo mecząca
[ Dodano: 04-06-2007, 22:35 ]
moja wychowawczyni dziś sie chwaliła, że wie już czemu to akurat są cyfry 6 i 9. jak to powiedziała "bo to tak odwrotnie... faaaajne!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum