Nie słucham, ale gdzieś w mojej okolicy był lub ma być ich koncert.
W Poznaniu też był koncert. Byłam
Lubię KATa.
Co do oryginalnych płyt..
Nie mam ich za dużo w swojej kolekcji niestety, no może oprócz Slayera.
KATa się fajnie na mp3 słucha.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: Albert Fish
Wysłany: 02-04-2007, 15:28
odnosząc się do wcześniejszych wypowiedzi:
polski metal jest dobry, przynajmniej tekst rozumiem. jak wczoraj kupiłem 666 to matka mnie zmusiła żebym jej puścił w samochodzie. podobało jej sie. była na koncercie w latach 80.
ja słucham KAT-a i moja mamka czasem tez posłucha,najbardziej lubi ,,łza dla cieniów minionych'', ja tez lubię jeszcze ,, Płaszcz skrytobójcy'' , i ,,purpurowe gody''
Też chcę! Jak będzie coś ww wakacje- obojętnie gdzie w Polsce- jadę.
Choć teraz Kostrzewski czesem odrobinkę nie w formie.
fobia napisał/a:
polski metal jest dobry, przynajmniej tekst rozumiem. jak wczoraj kupiłem 666 to matka mnie zmusiła żebym jej puścił w samochodzie. podobało jej sie. była na koncercie w latach 80.
Lubię Twoją mamę. Pozdrów ją ode mnie.
Moja mama nie słucha KATa, mój tata nie słucha KATa, nikt z mojej rodziny nie słucha KATa. To smutne.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Imię: Ewelina
Wysłany: 16-05-2007, 22:28
Całkiem fajny zespuł. Szczególnie podoba mi się ich teledysk do "Odi Profanum Vulgus" jak i sama piosenka. Odważna. I bardzo dobrze.
[ Dodano: 16-05-2007, 22:32 ]
fobia napisał/a:
jak wczoraj kupiłem 666 to matka mnie zmusiła żebym jej puścił w samochodzie. podobało jej sie. była na koncercie w latach 80.
Jak moja matka usłyszała którąś z ich piosenek wyzwała mnie od satanistów i powiedziała że jestem nienormalna, skoro słucham czegoś takiego. Dawno mnie nie obsypała takimi komplementami.
Romek szykuje solowy projekt o nazwie :"Woda" oraz płytę w ramach Kat&R.K. Poza tym jest duza szansa na wydanie blootlegu z Łysek, którego kawałku jestem w posiadaniu =D oł je, lans. Po drugiej strony barukady KAt z Luczyciem zabiera sie za promocje Mind Cannibals w Plsce. Super zarcik, 2 lata po wydaniu.
ja wygrałam bilet na kat-a jak ost. grałam w lublinie ,ale pomyliłam dni koncertu i lipa... kapela dobra chociaz pan.kostrzewski to już troche starawy jest:) najbardziej cenie sobie ich za ballady i roze...
Imię: Albert Fish
Wysłany: 10-03-2008, 09:20
Ja nawet kupiłem. Się trochę zawiodłem. Jedna piosenka się wyróżnia - "Kielich dla mnie". Romek mówił, że na kolejnej będzie już trochę więcej mocniejszych brzmień.
Nie wiem czy mocniejsze brzmienia tu pomogą. Jak dla mnie brzmienie płyty jest bardzo ciekawe, natomiast mniej fajnie zaczyna się robić gdy słychać wokal. I teksty są wg. mnie tragiczne, a mam duży zasób tolerancji. Nawet więcej- podnosiło mi się ciśnienie gdy słyszałam jakąkolwiek krytykę dotyczącą tych tekstów. Teraz- brak mi argumentów na obronę. Wolę udawać, że tej płyty nie ma słuchając radosnych dźwięków "Oddechu...".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum