Osobiście bardzo nie lubię jak ktoś przy mnie wyraża się źle o osobach puszystych....owszem uważam, że jeśli ktoś doprowadza do tego, że jego waga jest niebezpieczna dla jego zdrowia to nie jest to dobre...ale często ta "puszystość" wynika z tego że ktoś jest grubej kości na przykład i choćby nie wiem co robił chudziną nie będzie...najważniejsze to polubić siebie
Caessa to chudnięcie przez studencki tryb życia nie jest wcale takie dobre...bo to nie jest dobrze wyważona dieta tylko najczęściej wynik śmieciowego żarcia (dania w 5 minut itp)...chudnięcia w ten sposób nie polecam
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
taka mała anegdotka. znam babkę, która mówi, ze grubi ludzie są obrzydliwi. ona jest taka filigranowa, a jej mąż.. duża nadwaga . zawsze mówi, że wszyscy, oprócz jej męża.
Elektroniczna napisał/a:
Caessa to chudnięcie przez studencki tryb życia nie jest wcale takie dobre...bo to nie jest dobrze wyważona dieta tylko najczęściej wynik śmieciowego żarcia (dania w 5 minut itp)...chudnięcia w ten sposób nie polecam
nieważne jak, ważne, że skutecznie.
Cytat:
Dzieczyny ale faceci lubia jak kobieta ma troszke tu i tam naprawde.
jassne.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Popiel Ty prowokatorze ;> Zły człowiek z Ciebie, zły
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum