Imię: Kamil
Wysłany: 27-06-2005, 16:14
eeee tam.Każdy robi to co lubi.To jest po prostu ich sposób na zabicie czasu.I musze przyznac ze chetnie ogladam filmiki pokazowe ludzi którzy to trenuja
Ja mysle ze to jest tylko dla popisu bo jest cholernie niebezpieczne. po za tym na moim osiedlu sa takie lamusy ktorzy to robia i mysla ze sa boscy i robia to tylko dla popisu przed dziewczynami
Nawet zabawne... Każdy robi to co lubi... choć nawet czasmi o niebezpieczne... ale co teraz w naszych czasach moze zniechęcić takich ludzi ? Ja jak mam czas to ich oglądam ..
Wysłany: 28-06-2005, 12:25
Szopen nie zdajes sobie sprawy jak wiele sportów jest niebezpiecznych.Przykładowo takie zawody UFC.To sa zawody na szczeblu miedzynarodowym ale podobne zawody sa organizowane w Polsce.Mało tego jak trenowałem w klubie to czesto sparowaliśmy na takich zasadach.Równiez bezpieczne to nie było bo wystarczy czasem chwila nieuwagi sedziego i druga osoba moze juz nigdy nie wstac ale jak ktoś naprawde uwielbia dany sport to bedzie go trenował chocby nie wiem co.
[ Dodano: 28 Cze 2005 01:46 pm ]
A po za tym zdaje sobie sprawe jak wiele sportow jest niebezpiecznych tylko ze to jest sztucznie wprowadzane niebezpieczenstwo tak jak mowilem "tylko dla popisu"
Ewolucja to fakt a jesli chodzi o teorie to chyba masz na mysli Darwina albo Lamarca, tylko teoria Darwina zostala czesciowo udowodniona a byla ona rozwinieciem pierwszej teorii ewolucji Lamarca.
Wysłany: 28-06-2005, 15:09
A ja myśle Szopen ze to co teraz o nich mowisz to czysta zazdrość.Zzera cie to ze oni potrafia a ty nie.Ze oni przyciagaja w ten sposób dziewczyny itp. Poza tym nie przesadzaj z tymi lamusami.Kolesie musza miec nieprzecietna kondyche no i jaka sprawnosc...
nie mam zadnej zazdrosci bo ja umiem cos innego(decha) ale ja nie popisuje sie tym przed dziewczynami ani nie wspinam sie na latarnie na srodku osiedla udajac herosa
Wysłany: 28-06-2005, 16:06
Ale widzisz deche trenuje prawie kazdy skejt.Wiec jest dużo osób które to robia.Ale mało jest takich potrafia wspiac sie na pionowa ściane która ma 5 metrów...
a "le malpy" tez bedzie trenowal prawie kazdy bo stanie sie bardziej popularne ,a wspaic sie na 5 metrowa sciane to kwestia treningu tak samo jak varial kickflip+croocked grind co jest tak samo trudne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum