hehe kupcie najlepiej z dwoma wężami ,a właśnie apropos węży, jak kupujecie, to najlepiej skórzane i dobrze by było jakby były drewniane zakończenia,wtedy lepiej smakuje.
a jak kupujecie na jednego węża to najlepiej żeby fajka miała obok taki wlot na powietrze.
master_snake napisał/a:
A paliliscie z kostkami lodu ?
no, fajnie wtedy taka chłodna jest, tylko trzeba dużo kostek lodu.
Mirurke21 napisał/a:
do uszczelniania faji najlepsza jest tasma izolacyjana
nie wiem, ja tam mam specjalne uszczelki i mi tam pasują.
heh ostatnio odkryliśmy urok palenia w samochodzie sziszy
Imię: P jak Poison
Wysłany: 25-05-2007, 10:44 Re: Fajka wodna
Nimfomanka_ napisał/a:
Kto z Was pali fajkę wodną??
Ja palę, palę ja.
Nimfomanka_ napisał/a:
jakie lubicie smaki
bananowy z lodem
Nimfomanka_ napisał/a:
gdzie lubicie palić ??
Nargila
a ja serio widziałam zeilone słonie! tj, faze sobie w sumie z koleżanką same wkręcałyśmy i wyszukiwałyśmy w krzakach zwierzątków. w sensie szukałyśmy krzaków, które kszałtem przypominają zwierzątka nawet jedna szarańcza była!
Imię: Anna
Wysłany: 31-07-2007, 14:16
Fajka wodna jest w porządku, aczkolwiek ze zwykłymi melasami jest dla mnie za słaba. Lubimy mieszać te melasy z tytoniem fajkowym* w proporcji pół na pół
* czyli do tych drewnianych fajek, które się pyka
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Ostatnio zmieniony przez harlequin 31-07-2007, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 01-08-2007, 16:10
Przecież do wodnej wkłada się taką mokrą papkę podobną do dżemu, która zwie się melasą. Ewentualnie z tym można zmieszać coś innego, na przykład tytoń do zwykłej fajki, który też bywa wilgotny.
Suche zielsko z tytoniem to nie pomysł na fajkę wodną.
Imię: Mikołaj
Wysłany: 01-08-2007, 16:49
synthasy napisał/a:
Przecież do wodnej wkłada się taką mokrą papkę podobną do dżemu, która zwie się melasą. Ewentualnie z tym można zmieszać coś innego, na przykład tytoń do zwykłej fajki, który też bywa wilgotny.
Suche zielsko z tytoniem to nie pomysł na fajkę wodną.
to zle sie zrozumielismy w moich kregach faja wodna bongo bluba oznacza cos w tym rodzaju http://photos04.allegro.p...55/35/221553539
i pali sie w tym ziele z tytoniem.. achh tez sie w to wody leje. nieporozumienie..
a to o czym mowisz hmm neimialem okazji probowac:) mam zalowac ?:>
_________________ 'całe życie pracujesz na szacunek, stracić możesz w sekunde swój dobry wizerunek' hg.
Wysłany: 01-08-2007, 17:14
wixer napisał/a:
a to o czym mowisz hmm neimialem okazji probowac:) mam zalowac ?:>
jeżeli lubisz takie nieco mocniejsze doznania, to raczej nie fajka wodna jest bardzo łagodna, przynajmniej z założenia, bo z tego, co czytałam w poprzednich postach innych, to eksperymentować można róóżnie. na pewne pomysły na pewno bym nie wpadła
prześledź poprzednie posty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum