Ja jeszcze niogdzie nie dostałam ani nikt mi nie zaproponował.
To pewno przez fakt, iz wyglądam na 14 lat.
raczej dlatego, że mnie zawsze mama prowadzi do drogiego fryzjera. w sensie mam własną fyzjerkę i płacę za obcięcie coś koło stówy. chodzę do hair coif czy jakoś tak
osz!! ja bym chyba oszalała jakbym miała tyle kasy wydać na włosy.
obcinam się sama.
na pewno nie wydałabym tyle kasy tylko dlatego, żeby zobaczyć jak mi w innych włosach.
najchętniej byłabym łysa- ale mam na to za mało odwagi.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
mnie nie. ost mamuśka dostała kase za odszkodowanie i przyleciała do mnie z pytaniem "co chcę?". nie lubię wydawać kasy na duperele więc powiedziałam, ze nic nie chcę. zdziwiła się.
chyba nie jestem kobietą. miałabym wyrzuty sumienia, że wydałam kasę na coś takiego.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
jakbym wydała tak 100 zł na fryziera to zaraz bym sobie pomyslłam kurd eno miłabym za to bluzke torebke ;P
niee wole się sama obcinac zawsze wiem co chce:)
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 20-05-2007, 21:18
Wszystko zależy od tego do jakiego fryzjera idziemy.
Ja dopóki nie znalazłam tego jedynego zakładu, z którego zawsze wychodzę zadowolona, to denerwowałam się i to bardzo, bo uważam, że fryzura jest bardzo ważna.
Teraz kiedy mam stałą panią, która eksperymentuje mi na głowie, nie boję się. Idę z uśmiechem, wręcz nie mogę się doczekać, że znowu coś zmienie i będę ładnie wyglądać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum