2cztery7 - polski zespół muzyczny, założony w 2001 roku. Wykonuje muzykę łączącą w sobie rap, funk oraz soul.
Zadebiutował utworem Cały Czas na winylowej płycie Junoumi Records EP Vol.1. Jako że było to wydanie kolekcjoneskie, nie była w żaden sposób promowana, ale mimo tego zdobyła wielki rozgłos i uznanie. Następnie zespół zaliczył wiele gościnnych wystąpień u artystów takich jak: Płomień 81, Pezet-Noon, Flexxip, Onar&O$ka, Pih, DizkretPraktik, Eldo, 600 V, Małolat&Ajron, Fu. W 2005 roku zespół, nakładem wytwórni EmbargoNagrania, wydał swoją pierwszą płytę Funk dla smaku.
Zespół w swych utworach tworzy niesamowity klimat, przez co ich hity zapamiętuje się na długo. Sami określają swój rodzaj muzyki jako HIT-HOP.
Znacie??
Lubicie??
Nie podoba sie wam ??
Wasza ulubiona piosenka??
Szczerze, mam jeden kawałek - "Na Co Ci Używki?" i moim zdaniem zajebi**, niezły tekst na całkiem fajnym bicie, ale jakoś mnie nie ciągnęło do zakupu lub nawet ściągania płyty.
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum