o mówcie co chcecie ;] i tak mło wiecie o tym zespole wole to słuchać niż główno Mandaryny lub Wiśniewskiego A JAK WY UWAŻACIE to wasza sprawa ja wiem że kocham ten zespół wole ich bardziej niz żenujacy Qeens w wykonaniu trzech panieek czy ine kiepskie utwory
jakkolwiek napisał/a:
nie.
_________________ Forum My place Forum My world Forum my home.
o mówcie co chcecie ;] i tak mło wiecie o tym zespole wole to słuchać niż główno Mandaryny lub Wiśniewskiego A JAK WY UWAŻACIE to wasza sprawa ja wiem że kocham ten zespół wole ich bardziej niz żenujacy Qeens w wykonaniu trzech panieek czy ine kiepskie utwory
jakkolwiek napisał/a:
nie.
czemu mnie zacytowales?
Ja wole sluchac porzadnej muzyki niz te cos na S.
Ostatnio zmieniony przez jakkolwiek 08-05-2007, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
Mnie się podoba ten zespół.. Znaczy się piosenki są OK. Faktem jest, że jak ktoś woli jakąś ostrzejszą muzykę to mu się nie będzie podobało. Każdy ma swój gust.
_________________ Jeszcze raz zabierz mnie do pierwszej łzy...
CHUJOWY zespół
dostane warna ? pusto tak jakoś pod moim avatarem daj mi ktoś warna, zabluźniłem co jest nie zgodne z 10 pkt regulaminu który mówi ,, Zakaz używania przekleństw i wulgaryzmów (nie tylko w języku polskim). Jeżeli jest taka potrzeba proszę do przekleństw używać wygwiazdkowanych (***) pól (przekleństwa mają się w ogóle nie pokazywać, a jak już są to mają być tak cenzurowane jak mówiłem i mogą występować sporadycznie ). ''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum