a ja lubie boba i jego piosenki.
ale bardziej piosenki niż samą jego osobę.
pomimo, że lubię reggae, nie uważam go za jakieś bóstwo. owszem, jest poniekąd 'mistrzem' w tej dziedzinie muzyki, ale akurat ja tylko go lubie
_________________ Panie Boże, pomóż mi zapamiętać, kiedy mam naprawdę zły dzień i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkur^ć niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzebuję aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że moga mi skoczyć...
No to trafilem Bob Marley to dla mnie wielki mistrz. Posiadam cala jego dyskografie, koncerty, teledyski, jakies programy dokumentalne. No w sumie prawie wszystko. Bardzo lubie go nie tylko za jego muzyke ale rowniez za to jakim byl czlowiekiem...
Imię: Ewelina
Wysłany: 08-05-2007, 19:03
Bob Marley był zajebistym muzykiem! Nie wiem jak inni ale kiedy ktoś mówi "Reggae" od razu mam przed oczami Marleya ;-D A zresztą gdyby nie Bob nie byłoby marychy
Bob nie wymyslił zioła..zioło to roślina, zioło palili rastafarianie już zanim Bob do nich przyłączył..ale nieważne.. nie o tym chciałam pisać ^^..muzyka Boba Marleya jest genialna..moja fascynacja reggae zaczęła się oczywiście od jego twórczości ponieważ jest on najsławniejszym wykonawcą reggae.. =)..ale nie na nim się skończyło.. nie wiem czy to jest temat tylko o Bobie czy także o reggae w każdym tego słowa znaczeniu? aloha
_________________ przypadki nadają sens naszemu życiu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum