_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Jak ktoś chce pisać o jakiś spekulacjach dotyczących przyszłych trenerów i piłkarzy Realu to nie zakładać tysiące tematów tylko tu walić
Hej wszystkim,
Uważam, że Real już jest skończony. Pozbył się 'kupę' gwiazd, wyniki już nie te same co kiedyś... ale w sumie musi nastąpić jakaś zmiana w pozycjach w lidze
Ronaldo - ac milan
Beckham - USA
Carlos - sam ma odejść po nieudanym sezonie
Ktoś jeszcze, nie pamiętam dokładnie.
Ostatnio oglądałem ich mecz - rewelacyjnie gra ich wychowanek - Guti
teraz nie pamiętam - Figo już też zakończył karierę?
Uważam, że Real już jest skończony. Pozbył się 'kupę' gwiazd, wyniki już nie te same co kiedyś...
Myślę, że po pozbyciu się tych piłkarzy to szanse dopiero rosną.
Wg mnie w Realu potzrebna jest silna reka ktora pozbiera ten klub do kupy. Obecny prezes wydaje sie ze zostal opętany i nie wie co robic z pieniedzmi. klub ma szeroka kadre swietnych pilkarzy z tym że nie ma ich kto poukładać. Uważam ze najlepszym trenerem był by tu Sir Alex Ferguson lub R. Benitez. To są ludzie którzy potrafią skleic świetny zespól nie końiecznie z gwiazd.
_________________ Niechaj dobry los i szczęście stale ci sprzyjają i chronią cię ode złego
dobrze by było gdyby stanowisko treina objol Jose Murinho
Dobrze to by było gdyby trener się teraz nie zmienił wcale, nawet jeśli Real nie wygra ligi.
Imię: Michal
Wysłany: 18-06-2007, 11:18
Fajnie ze wygrali lige
Po tym jak Cappelo tego dokonal pewnie go zostawia.
Sam wieszalem na nim psy jak realowi nie szlo , ale moze w tym sezonie bedzie lepiej.
Jedna rzecz mnie tylko denerwuje , probuje zabic w ROBINHO chec do dryblingow i daje mu okreslone zadania taktyczne , a on powinien byc jak Ronhaldinio biegac po calym boisku jak wolny elektron , bo napewno go stac na to zeby ten zespol pociagac.
Zreszta pokazal to pare razy wchodzac z lawy i strzelajac warzne gole!!
HALA MADRIT!!!!!!!!!
_________________ zyj tak aby innym bylo przykro gdy cie zabraknie..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum