najbrutalniejszy failmik jaki widziałam, to jak jacyś Irakijczycy, czy coś, kręcili jak poderżnęli gardło młodemu łysemu chłopakowi. centralnie było widać jego szyję. w momencie gdy nóż wszedł w niego jak w masło zamknęłam oczy i sie odwróciłam. nie mogłam oglądać dalej.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 07-05-2007, 20:04
nie ogladam brutalnych filmow
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Jestem wrażliwym człowiekiem i nie ogladam juz takich filmów, no ale.....
"Cradle of Fear", gra tam Dani ( gore)
"Martiwica mózgu" ( parodia-gore)
"Pasja"
"Dom 1000 trupów" (gore)
"Hostel" ma mało krwi i jest najsłabszy, w konu w kinach leciał, rezyser jest jebniety
"Martwe zło"
"Martwe zło 2" ( jedyne co mi sie podobało to tylko te filmy, naprawde sa dobre )
"Nercomatnik" widziałem urywki i mnie odrzuciło, najbardziej pojabany film jaki widziałem
"teledysk do Cannibal Holocaust" przez necrophagie, pojabanyj jest rezyser mordował zwierzeta specjalnie dla filmu, rozjebał bym mu ryj !
Oprucz tego jakies tam snuff'y z mordowania ludzi i samobójstwa, a i jeszcze teledyski najróznieszych zespołów.
Ale przestałem, nie ogladam i uważam że jezeli ludzie lubią cos takiego to nie są normalni, ale to juz moja osobita teoria.
Jedyny taki film jaki mi się naprawde podobał ( oprucz "Martwego zła") to "Nieodwracalnie" film mna wtrząsnoł, ale mam szacunek i duzy uklon w strone reżysera, skubany potrafi zagrać na emocjach widza.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 14-05-2007, 13:50
Nie mogę oglądać nie tyle krwi co ran, a tym bardziej jak one powstają. Nawet na "Pasji" prawie cały film siedziałam odwrócona wiec jestem naprawde sałaby zawodnik, ale uwielbiam opisy takich scen, morderstw i tym podobnych, a im dokładniejsze tym lepsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum