Badania bilansowe nie są niczym strasznym.Każdy je przechodzi,ale nie ma przecież czego się bać:)
A tak w ogóle,to jak to jest w liceum?Tylko w pierwszej klasie czy co roku?
No właśnie mi też.Jestem już w drugiej i narazie nic nie slychać na ten temat,a w zeszlym roku juz dawno mialam to za soba.Prawde mowiac mogliby sobie darowac...:)
Pozdrawiam
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 06-05-2007, 22:23
pomorzanka napisał/a:
No właśnie mi też.Jestem już w drugiej i narazie nic nie slychać na ten temat,a w zeszlym roku juz dawno mialam to za soba.Prawde mowiac mogliby sobie darowac...:)
Pozdrawiam
też jestem w 2, dobrze, ze nie ma. Nie lubie bilansów. W ogóle nie lubie lekarzy.
No to możemy podać sobie rękę.Strata czasu.Przecież od pierwszej klasy nic szczególnego się nie zmieniło.Może tylko troszkę gorzej widzę,ale to nie powód,żeby po lekarzach się włóczyć:)Również tego nie lubię.
No wiesz, ja miałam bilans w pierwszej klasie ale do tej pory kary nie oddalam:) ale na szczęście w tym roku mamy nową pielęgniarę,która mnie już nie ściga:)A tak straszyli,że świadectwa nie dadzą:)
Imię: Agnieszka
Wysłany: 06-05-2007, 22:37
Ja też nie oddałam i co raz umikałam pielęgniarki, dobrze że żadko jest w szkole. W tym roku chyba już zapomniała. Też mieli świadectwa nie dać ale jakoś dali.
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 06-05-2007, 22:38
pomorzanka napisał/a:
ale na szczęście w tym roku mamy nową pielęgniarę,która mnie już nie ściga:)A tak straszyli,że świadectwa nie dadzą:)
Zawsze straszą. W gimnazjum nie dali mi świadectwa bo ksiązki do biblioteki nie oddałam. Kończyłam gimnazjum i w dzień apelu musiałam lecieć ze szkoły do domu po książkę, która nie wiedziałam gdzie jetst. Znalazłam ją i dali mi świadectwo. Całe szczęście.
_________________ V E R D I
Ostatnio zmieniony przez Schiza009 06-05-2007, 22:39, w całości zmieniany 1 raz
Jak to nie?
W takiej sprawie bym wygrała.
Nie mogą mi z powodu nieoddania ksiązki do biblioteki świadectwa nie dac!!
Pomyśl troche!!
To jest głupie i niedorzeczne i dosyc logiczne!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum