Ale nie bój się, w szkole nikt nie każe Ci się rozbierać, bo po co?
Po to żeby zgwałcić. Nie?
Wkońcu dużo w tv sdłychać o takich sytuacjach. Dużo jest pedofili na tym świecie. Nawet niektorzy zgwalca, zabija, w sadza w foliwoy worek. I do rzeki. Alive derci.
oj sry chyba wyszedłem nie na temat. =D
Badania już mieliśmy, w wieku lat 15, czyli 2 gimnazjum.
Owszem, było ciśnionko, waga, wzrost, wzrok, słuch. I te czynności wykonywała higienistka. Następnie podchodziło się do lekarza. Nie sugeruję, że był pedofilem bo słyszałem że nie tylko w naszej szkole były wykonywane badania przy zsuniętych slipkach.
Imię: Natalia
Wiek: 17 Dołączyła: 04 Maj 2007 Posty: 42 Skąd: z domu :)
Wysłany: 05-05-2007, 19:05
A ja pierwszy raz słyszę o rozbieraniu się do naga podczas bilansu! U nas pielęgniarka mierzyła ciśnienie i wzrost, ważyła, badała wzrok. Później trzeba było udac się do lekarza. U lekarza też nikt nikomu nie kazał się rozebrac.
_________________ Łza po pierwszej miłości jest jak perła.
u mnie też tak zawsze było. chociaż szłyszałam, ze facetów też się troszkę inaczej bada. a największą bekę miałam gdy na takim bilansie babka wpisała mi płaskostopie mimo iż nie oglądała moich stóp- zasugerowała się glanami...
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Albert Fish
Wysłany: 05-05-2007, 19:24
przypomniałem sobie. u nas było w II gim. ciśnienie było mierzone. przyszli po nas na WF. miałem koło 180/130 na drugi pomiar nie przyszedłem i wpisała mi 120/80. słuch i wzrok w podst. badali.
Alena tych badanich w 2 gim polega na tym ze idziesz do lekarza i on ci coś z fiutem sprawdza. Chyba czy tam się nic nie dzieje czy masz 2 jądra i czy nie masz raka itp.
Imię: Albert Fish
Wysłany: 05-05-2007, 20:29
post Gumisa mnie rozwalił XD
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 05-05-2007, 20:41
Gumis napisał/a:
Alena tych badanich w 2 gim polega na tym ze idziesz do lekarza i on ci coś z fiutem sprawdza. Chyba czy tam się nic nie dzieje czy masz 2 jądra i czy nie masz raka itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum