Wysłany: 05-05-2007, 12:49 Boryc Szyc + Piotr Adamczyk = TESTOSTERON
Podobaja Wam sie filmy z tymi aktorami??? bo mi bardzo zwłaszcza Testosteron oni są mocni <brawo> fajnie zagrali też: Tomasz Kot oraz Maciej Stuhr no i wypada pochwalić również Krzysztofa Stelmaszyka fajny filmik hehe polecam i oczywiście pozdrawiam Wszystkich ;*
Paulina, drogie dziecko pomyliły Ci się tematy albo świadomie prowokujesz , cokolwiek jest powodem Twoich działań radze je zakończyć.
Temat jest kulturalny i inteligentny więc jeśłi nie masz nic ciekawego do dodania -wyjazd.
[ Dodano: 05-05-2007, 13:25 ]
Edgar Degas ,na którym wzorował się Lautrec szczególnie jeśli chodzi o stadium ruchu
Wysłany: 21-05-2007, 23:51
Topor (rewelacyjne pomysły!!) , Lautrec (za żywota, najkrócej ujmując) , ogolnie: impresjoniści (obrazy impresjonistów poprawiają mi humor).
Lubie tez ogladac fotografie w Vogue.
Nie chce mi sie dalej pisać.
cos czuje, że się nie polubimy... nienawidzę go
ja lubie salvadora dali, a mój ulubiony obraz to "upływ czasu" (jeśli ktoś nie wie jak wygląda, to prosze http://student.agh.edu.pl/~blachut/pic/dali.jpg). płonąca żyrafa oczywiście też jest fajna (trza się trochę podlizać xD), ale "upływ czas", to pierwszy jego obraz jaki widziałam, więc mam do niego sentyment... natomiast najśmieszniejszym jego obrazem jest "wielki masturbator" (ale nie chce mi sie szukać aby podać link)
jesli ktos chce biografie, to prosze http://pl.wikipedia.org/wiki/Salvador_Dalí
wyzynarka napisał/a:
kazdy impresjonista mial piene obrazy
nie lubie impresjonizmu... jakaś dziwna jestem.
[ Dodano: 22-05-2007, 00:15 ]
a, no i kocham grabaża oczywiście, bo on bądź co bądź jakby na to nie patrzeć według mnie i nie tylko mnie jest poetą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum