Nie jeździłam na koniu. No może raz, jak byłam w cyrku, to jechałam na kucyku Fajnie bylo, mam nawet takie zdjęcie milusie.
Gumis, jakiś Ty smutny.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
alter ego napisał/a:
Wszak byłam z Człowiekiem w zoo.
A widziałaś żyrafe?
Ha. Ja widziałam żyrafę. Nawet 4 żyrafy.
piurko napisał/a:
Sakura napisał/a:
smutny.
pocieszny
Zostańmy przy stwierdzeniu : żałośnie pocieszny i wszyscy będą szczęślwi ;D
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Dzienkufka, ziooomuś. Wpadaj na moją ośkę. Razem z koniem.
Pakiersko będzie, zioom.
Ceemka napisał/a:
A widziałaś żyrafe?
Niet. Wszak to nie było prawdziwe zoo. I nie było żyrafy.To akurat była białostocka podróbka zoo. Nawet lwa już nie ma. Ale dysputy tam można koszerne prowadzić. Powiadam wam koszerne.
wszakom to nie ja wymyślałem ja bym wymyślił jakąs typową trypu "esmerald" albo "chorunfart"
piurko napisał/a:
jaka rasa?
Arab - ale ciii
alter ego napisał/a:
Dzienkufka, ziooomuś. Wpadaj na moją ośkę. Razem z koniem.
Pakiersko będzie, zioom.
pozdrotysiąc czarna siostro sister
w gminie mej znajduje sie gosp. agrotur. w którym można uprawiać ujeżdżanie - dodatkową atrakcją są dziki wpier**** (jedzące) keczup (razem z butelką) oraz daniele (rogacze takie ) a nie dziewczyny o imieniu Daniela
A ja jeżdżę konno od 8 lat i nie narzekam. To jest mój ulubiony sport.
_________________ * qutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
* hominen non odi, sed eius vitia
* hominis est errare, insipientis in errore preseverare
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum