Czego to ludzie nie wymyślą...Tragedia. i głupota .
rznie to mozna nazwać
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
skupiskach znajomych znaczy ze jest np. impreza a ktos idzie gdzies chlasta sie jak dziki i wraca ociekajac krwia, a wszystko to bo ciebie ko.... sorka zapedzilem sie, a wszystko to aby zwrocic na siebie uwage
skupiskach znajomych znaczy ze jest np. impreza a ktos idzie gdzies chlasta sie jak dziki i wraca ociekajac krwia, a wszystko to bo ciebie ko.... sorka zapedzilem sie, a wszystko to aby zwrocic na siebie uwage
O, znam taki przypadek. Opowiadał mi dziewuszka jak tak zrobiła kiedyś. Miała 12 lat. Zrobiła to, żeby mój brat poszedł się nią zaopiekować. Zostali nawet parą. Ale piękna historia.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
chciałem powiedzieć że brak mi słów do dzisiejszych nastolatków (głównie płci żeńskiej)
najpopularniejszym sposobem zwrócenia na siebie uwagi jest dzielenie się swoimi myślami samobójczymi na wszelkiej maści forach, blogach (itp) na jakiego bloga bym nie wlazł to widzę jakieś zdołowane wypociny wiecznie sfrustrowanej chcącej się mentalnie zachlastać nastolatki... co to za dziwna tendencja??? co ten internet i telewizja robi z ludzi...masakra - chyba się zabiję
Ostatnio zmieniony przez wlochatyTolo 08-05-2007, 14:25, w całości zmieniany 1 raz
"Kaleczymy swoje ciało żeby zabic to co jest w duszy.."
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 13-05-2007, 11:44
kamasutra napisał/a:
"Kaleczymy swoje ciało żeby zabic to co jest w duszy.."
no to okaleczanie powinno byc adekwatne do bolu psychicznego.
zakladam, oczywiscie, ze Ci co sie okaleczaja, cierpia niesamowicie ...
muaha. To niech sobie pol reki odpieprza, wtedy im sie oczy otworza...
z reszta co daje przejechanie sobie zyletka po ciele?
plytki krwi zalatwiaja sprawe w kikanascie minut... i zostaje slad...
moż epoprostu ulge albo oderwanie sie od rzeczywistości
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
Ja tego kompletnie nie rozumiem jak można zrobić sobie coś takiego...
ale zrozumieć Cięcie się?
chyba trzeba to przeżyć aby zrozumieć..
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
w przerwanej lekcji muzyki jest taki tekst "przecinasz skórę aby ból cielesny mógł ugasią ten wewnętrzny i tylko błagasz o odwagę żeby wbić żyletkę głębiej" to nie jest dokladnie przytoczone, ale generalnie o to chodziło
no, al takie dzieci to typowe kinderpunki, pseudo mroczne trzynastki i tego typu panienki (bo to własnie dizewczyny najczęściej wypisują takie bzdury). w życiu pewnie nawet nie spotkały się z osobą, która miala depresje albo chciała się zabić naprawdę. trzeba to olewać, kiedyś im przejdzie
no ale 13stki które pisza zakochałam sie a on mnie nie kocha bla bla bla.. jakoś nie wierzevw takie coś;/
Popiel napisał/a:
A może sama miałaś depresje i/lub chciałaś się zabić?
ja miłam cos w rodzaju depresji ale jakoś inaczej to wyglądało..
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum