Jak byłam naprawde dość mała (jakieś 5 lat) to szukałam książki z bajkami, kucnęłam i weszłam pod stół zobaczyć czy gdzieś między starymi gazetami nie leżą moje bajki. I tak szukałam, szukałam i natknęłam się na "świerszczyka" taty. Pamiętam, że wyszłam z pod stołu z tym "pismem" w dłoniach, nie wiedząc o co chodzi, mając głupią minę. Wtedy do pokoju weszła o 4 lata starsza siostra. Jak mnie tak zobaczyła to krzyknęła "powiem mamie, powiem mamie co ty tam robisz!"
To było głupie.
Rzuciłam tą gazetę z powrotem w tamto miejsce, moja siostra nic nie powiedziała , tak się tego pisma wtedy wystraszyłam, że do tematu wróciłam dopiero w podstawówce jak znajomi zaczęli o tym gadać
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Właściwie nie pamiętam! To powinien być taki przełom w życiu ;p eee... a ja jakoś całkowicie nie pamiętam . To było chyba... nie, no nie przypomnę sobie . Hm, wiem, że w 2 podstawówki już wiedziałam... I także pamiętam, że najpierw myślałam, że ludzie się mocno tulą i całują xD. Oj, jaka to była śmieszna nieświadomość xD
_________________ Jaki był ten dzień? Co darował co wziął? Czy mnie wyniósł pod niebo, czy rzucił na dno? Jaki był ten dzień, czy coś zmienił czy nie? Czy był tylko nadzieją na dobre i złe...
_________________ '..więc jesteś jesteś jesteś
daj niech sprawdzę
niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami
niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę
oślepłym ze zdumienia oczom..'
Z biegeim czasu się dowiadywałam czegoś nowego
i tak wlaśnie zgromadziła się moja wiedza na temat sexu.
Rodzice mnie nie musięli uświadamić, gdyż jakaś zacofana nie byłam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum