Otóż tutaj piszemy transfery jakie mają dojść w najbliższym czasie. I piszemy czy jesteśmy z nich zadowoleni czy nie( w skórcie komentujemy ) =]
Łukasz Fabiański ma przejść do Arsenalu w nastepnym sezonie. Jak myślicie poradzi sobie i wywalczy miejsce w pierwszym skladzie?
Ostatnio zmieniony przez Gumis 04-05-2007, 11:25, w całości zmieniany 1 raz
To jeszcze nic pewnego, że przejdzie do Arsenalu, przecież nawet sam trener Zieliński nie wie nic o tym. Brożek też już był wstawiany do składu Nancy a jak widać dalej biega w Wiśle. Druga sprawa, że 3 miliony funtów jakie Arsenal ma zamiar wyłożyć na Fabiańskiego na pewno przyda się Warszawskiej Legii, która ma w obwodzie Muche a za tą kaskę może sprowadzi kogoś z tercetu Iwański-Garguła. Póki co poczekamy do piątku i oficjalnie będziemy wiedzieć, czy Fabiański podpisze kontrakt z Arsenalem.
No może i masz rację, ale pewnie sie zgodzi bo 3 mil. to nie jest mała suma szczególnie dla polskich klubów.
A tak pozatym znasz jakieś jeszcze inne transfery które się odbędą. A i jeszcze słyszałem coś o Dudku. Mowiono ze ma grac w Galaxy z Beckhamem, a teraz że ma grac w PSV ? Co o tym sądzicie?
A i jeszcze słyszałem coś o Dudku. Mowiono ze ma grac w Galaxy z Beckhamem,
Miał ofertę powrotu do Holandii z tym, że z tego co się dowiedziałem jego zarobki nie będą już tak dobre wiec zapewne będzie rozmyślał nad takimi klubami, gdzie jeszcze coś skubnie. Moim zdaniem Dudek jest pazerny na kasę bo skoro wolał siedzieć na ławie i obławiać się wysokim kontraktem zamiast znaleźć sobie klub w którym regularnie by strzegł bramki. to w moim wyobrażeniu znajdzie sobie klub w 2 lidze angielskiej lub też tak jak napisałeś wyjedzie do Stanów a kto wie może do jakiegoś egzotycznego klubu z Arabii.
A Fabiański na pewno poradzi sobie w Arsenalu. Tylko jest to raczej mało prawdopodobne.. Fabiański ma uraz barku i dlatego nie było go na wczorajszym sparingu a wiadomo jak to media szukają sensacji a że go wczoraj nie było to jest nowa plotka. Jak odejdzie po sezonie.
_________________ I'll will Back
Ostatnio zmieniony przez SuLeChOwSkI 04-05-2007, 16:07, w całości zmieniany 1 raz
A co myślicie o transferze Milano Baroša z Aston Villi do Olympique Lyonu?
[ Dodano: 04-05-2007, 19:52 ]
Skoro nie chcecie pisać o losie tego Czeha. To może zainteresuje was los Smolarka. Podobno w Dortumundzie w przyszłym sezonie mają dojść taki zmiany, że nawet dla tego Polaka nie zostanie miejsca w pierwszym zespole. Podobno za Smolarka ma zostać sprowadzony Diego Klimowicz. I co teraz będzie z losem naszego niesczęsnego polaka. Czy znajdzie sobie nowy klub czy może pozostanie i będzie grzać ławę za marne grosze.
Smolarek jest za dobry na Borussię ;d Moim zdaniem jest lepszy niż Klimowicz i to on powinien grać w podstawowym składzie. A jak nie to nich przejdzie do Hiszpanii, myślę że tam by się sprawdził najlepiej.
I co teraz będzie z losem naszego niesczęsnego polaka.
Polaka sie pisze
Embi napisał/a:
a za tą kaskę może sprowadzi kogoś z tercetu Iwański-Garguła.
zaiste ciekawe
Iwański jest nie do ruszenia - o ile Zagłebie utrzyma miejsce w dwójce
a Garguła predzej pójdzie Palermo - tylko żeby akrty wziłą co by mógł z Radkiem na ławce w wojne grać albo w makao
Gumis napisał/a:
A co myślicie o transferze Milano Baroša z Aston Villi do Olympique Lyonu?
myśle ze był on tak dawno ze nie ma co o nim wspominać - btw. kto to jest Milano Baros czy to brat Milana ??
a właśnie co myślicie o jakze wspaniałym transferze wyzej wspomnianego Matusiaka, "miała być" Roma, Newcastle a teraz nawet na łąwce nie zawsze siedzi w Palermo
Kierownictwo Realu Madryt po raz kolejny planuje przedstawić ofertę Chelsea Londyn za defensora The Blues, Ricardo Carvalho.
Już w 2004 roku (kiedy był jeszcze zawodnikiem Porto) reprezentant Portugalii był o krok od transferu do Królewskich, jednak lepszą ofertę przedstawił Jose Mourinho, trener Chelsea, a wcześniej opiekun popularnych Smoków.
Kierownictwo Chelsea zapowiedziało, że zasiądą do rozmó z 29 -letnim defensorem na temat przedłużenia obowiązującej umowy. Według nieoficjalnych wiadomości Real jest w stanie zaproponować 20 mln funtów.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 06-05-2007, 08:44
Gumis napisał/a:
Ricardo Carvalho na celownku Realu Madryt!
niech idzie, jeszcze bardziej oslabi obrone realu
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wysłany: 07-05-2007, 17:17
Gumis napisał/a:
w ostatbich meczach jednak Real zaskoczył i grał jak nigdy w sezonie
od czasu do czasu uda im sie mecz, ale to juz nie jest ten real co kilka lat temu
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
wiem, że nie powinienem pisać tego w tym teamcie ale interesuje mnie wasza opinia bo nie chce mi sie zakladac nowego tematu bo i tak admin usuwa ostatnio moje tematy nie wiem dlaczego. a wiec co myslicie o:
Leo Benhakeer nowym treinerem Feyenoordu na czas play-off do pucharu UEFA.
Co o tym sądzicie inni mowi "co bedzie z polska kadra" i inne takie wypowiedzi a co wy myslicie?
Wysłany: 07-05-2007, 17:26
Gumis napisał/a:
Leo Benhakeer nowym treinerem Feyenoordu na czas play-off do pucharu UEFA.
na tak krotki czas ok, trzeba bedzie sie denerwowac jak przedluzy pobyt w Holandii, ale narazie nic zlego sie nie dzieje, dopoki reprezentacja nie bedzie cierpiala to ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum