od paru lat trenuje siatke...ten sport mnie pochlona, kocham grac kibicować itp:. Tylko ostatnio spotkala mnie niespodzianka, przykra niespodzianka;(( bylam na turnieju i wyskoczyla mi rzepka;(bol niesamowity i wyladowalam w szpitalu. Tylko niestety powiedziano mi, ze nie moge grac bo moge miec operacje.i nie wiem co robic sprzeciwic sie lekarza czy grac dalej? Moze pomozecie mi troche, bo strasznie mi z tym zle....
Polecałbym vinko.. ale ja wcale nie namawiam do złego! Odpowiednie ilości i proporcje nalezy zachowac. I nie zrozumiałem jeszcze 'grać kibiców' ? może to przez to, że ja nie obeznany jestem tak z siatkówką. ech.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
W sumie to Cię rozumiem. Z jednej stronyjest to co kochasz, z drugiej zdrowie, które jest jednak ważniejsze. Myślę, że sama powinnaś to dokładnei przemyśleć, my tutaj na forum możemy jedynie Ci doradzić. Na pewno większość napisze, ze zdrowie jest ważniejsze. Decyzja należy do Ciebie, przemyśl to dokładnie.
Musisz pomyslec co dla Ciebie wazniejsze: gra czy rzepka.
Skoro doktor Ci zabronił, wiec może lepiej ograniczyc gre, choc z drugiej strony skoro to tak bardzo lubisz....
Nie wiem.
Muszisz dobrze pomyslec.
nie znam się na kontuzjach rzepki ( w przeciwieństwie do siatkówki).. to jest tak, że operacja jest prawdopodobna gdy będziesz dalej grać tak? jeżeli nie będziesz trenowac to operacji nie będzie..decyzja należy do Ciebie ale myślę, że po operacji i rehabilitacji mogłabyś wrócić do grania..
_________________ przypadki nadają sens naszemu życiu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum