Raz na jakieś 6 tygodni mi się strasznie chce. Albo właśnie jak mnie boli żołądek to doskonale pomaga, lol. Na codzień nie pijam. Wolę wodę albo soczek.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Lubię Coca Colę, natomiast Pepsi jest złe. Uj, że to prawie jedno i to samo. Coca cola to coca cola. Ale i tak Fanta lepsiejsza bądź Kubuś bananowy^
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: P jak Poison
Wysłany: 05-05-2007, 12:05
Nie piję: Coca Coli, Pepsi, Fanty itp.
Piję za to Żywiec Zdrój (cytryna, jabłko, truskawka) Soki i wody nisko nasycone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum