Mam pewien problem z neostradą.
Mianowicie uruchamia się bez przerwy. Nawet jak nie chcę. Denerwuje mnie bo jak chcę sobie w coś zagrać, film oglądnąć, czy porobić jakąś grafikę, to ona się bez przerwy włącza a potem zawsze sie pyta "Połączenie, czy chcesz ustanowić połączenie" czy coś w tym stylu. Wnerwia mnie to nie na żarty.
Próbowałem różnych rozwiązań. Nawet w menedżerze zadań Windows kończyłem proces NeostradaTP.exe Ale to wszystko nic nie daje...
Zrób reinstala oprogramowania, może to coś da. Tak poza tym, to ja nei widze problemu w tym, że się włącza. Nie wyobrażam sobie juz zycia bez internetu.. chlip ; ( chyba jestem uzalezniony.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
zrob dokładnie tak jak mówi wyzynarka. Odinstaluj cała neostrade, nastepnie w folderze na płycie powinny byc sterowniki od modemu adsl. Pozniej start -> ustawienia -> połączenia sieciowe (o ile pamietam ;P) i tam wpisujesz nazwe usera i hasło.
14 lat i takie słownictwo, na dodatek w takim temacie.
ziutek napisał/a:
Wnerwia mnie to nie na żarty.
Próbowałem różnych rozwiązań. Nawet w menedżerze zadań Windows kończyłem proces NeostradaTP.exe Ale to wszystko nic nie daje...
Odinstaluj i będziesz miał spokój jak Ci nie pasuje.
Imię: Przemek
Wysłany: 07-05-2007, 21:40
wspolczuje jak ktos ciska na oprogramowaniu od tepsy ;p przeciez z tym nie da sie zyc, ciagle na pasku wisi, nawet do traya nie idzie tego zminimalizowac wystarcza same stery od modemu i albo jakiegos progsa do laczenia (np. autoconnect 0.1.2.5 - sam uzywam i sie ciesze), albo utworzyc polaczenie w windzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum