Hydroid
kai del noi
jonas steur
above & beyond
dj shah
jose amnesia
kyau vs albert
Bolier
Jong..z którym ostatnio miałam okazję porozmawiać
lolo
luminary
marco v
schulz.. którego posłucham na żywo w sobotę ;P btw. jedzie ktoś na RMI?!
sean tyas
sunlounger
muzyka klubowa kojarzy mi sie z takim gościem z mojego starego LO. miał za krótkie włosy, chdoził w golfach, miał długą szyję, wymądrzał się, mówił, że jestem złośliwa i miał adidasy "na spężynach". jego ogólny wizerunek wydawał mi się taki... analny.
to ze gosc mial jak to ujelas analny wizerunek to nie znaczy ze muzyka klubowa taka jest
To tak jakbym powiedzial ze widzialem jak dres jechal BMW i juz sobie nigdy takiego auta nie kupie bo pewnie jest takie jak ten drechol szpanerskie i ... niedojebane za przeproszeniem (hehe). Jest wiele odmian muzyki klubowej posluchaj moze jakich przypadnie Ci do gustu. Wiem ze prawdopodobnie mnie olejesz ale moge pomoc w doborze utworow (az taki mily czlowiek ze mnie:) i wtedy na 100 % bedziesz mogla powiedziec ze Cie to nie kreci.
muzyka, ktora jest(jak sama nazwa wskazuje) puszczana w kubach
Znak zodiaku:
sypmich93
Imię: Michał
Wysłany: 01-05-2007, 20:27
Ja słucham tylko takiej muzyki. Moim zdaniem nie ma lepszej!!!! wielu dj-ow mi sie podoba. np dj rocco, dj hubertus, thomas, max farenthide, barbarez, pafendorf, mns , e-max, aligator, elektron, beny benassi, tiesto i nie wiem czy to dj-ka ale groove coverage i wielu wielu innych, jak cos to pisz
dj rocco, dj hubertus, thomas, max farenthide, barbarez, pafendorf, mns , e-max, aligator, elektron, beny benassi, tiesto i nie wiem czy to dj-ka ale groove coverage
sama komercha, ale jaki klub taka muzyka... disco polo tez mozna do club zaliczyc bo ja graja w klubach.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Ostatnio zmieniony przez I3ziko 01-05-2007, 20:57, w całości zmieniany 1 raz
Gówno, nie muzyka.
Chociaż, będąc w stanie nietrzeźwości mogę nawet posłuchać "Jesteś szalona".
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: P jak Poison
Wysłany: 01-05-2007, 21:35
Lubię muzykę klubową, nie ma jak klasyka Manieczki - DJ Hazel - Maliszew/Weź pigułkę, PKP, Sprężynka, Dirty Summer w wykonaniu Hazel'a.
Nie ma jak 6h "tręsu" w klubie
Ostatnio zmieniony przez Poison 01-05-2007, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Imię: P jak Poison
Wysłany: 01-05-2007, 21:42
Alearan napisał/a:
Poison napisał/a:
Sprężynka
Poison napisał/a:
Weź pigułkę
Przerażająco ambitna muzyka.
Nie słucham. Nie lubię.
Jak chcę czegoś ambitnego to słucham myslovitz, happysad, Nagły Atak Spawacza (niektóre utwory poruszają ważne aspekty naszego życia) A tak poza tym słyszałeś kiedyś ambitne techno? bo ja nie.
Ostatnio zmieniony przez Poison 01-05-2007, 21:43, w całości zmieniany 2 razy
Nie będę się czepiać! Obiecałam mamie, że będę toleracyjna! Zresztą jedna piosenka Happysadu mi się podobała, no ale czy ona była ambitna? Wątpie.
Poison napisał/a:
Manieczk
Zło. Niektóre moje znajome jeździły tam na imprzey, więc wnioskuję, że to gdzieś blisko Poznania.
Zarówno techno, jak i muzyka klubowa to shit. Mówiąc szczerze, nie wiem jaka jest różnica między tymi dwoma gatunkami o.O
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum