Imię: Albert Fish
Wysłany: 06-04-2007, 10:32
fobia napisał/a:
znam te teledyski. widziałem kiedyś jeszcze jeden podobny, innego zespołu chyba, ale nie pamiętam już teraz.
jakkolwiek napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=0YdLDiEPwsU <- miałam odruch wymiotny jak temu grubemu cos bialego z mordy leciało. i jak cycka obcinal tej babie. reszty nie obejrzalam
Fajny motyw z tą reka wystajaca z piasku
Ta kśiążka była poniekąd psychologiczna. Została napisana przez samego zaintreresowanego, jak czekal na wyrok smierci. I sa tam komentarze psychologów.
Daruje sobie taka psycholagie. Ostatnio porzyczyłem od dziewczyny "Narrenturm" Andrzejka S. podobno b. fajna. A jakis czas temu przeczytałem "Pamietniki Laury Palmer" mozna ją sciagąć ze strony serialu "Twin Peaks" (polskiej strony) i to jest dla mnie psychologia, ksiązeczka krótka, ale ma ogromny potecjał. Opowiada o życiu L. Palmer, od momentu jak miała 14 lat, a potem to już narkotyki, ogrie i zycie w strachu itp. Połączenie różnych gatunków, mam tylko zastrzeżenie do jezyka jakim sie posługuje w książce pisarka, jak na 14-latke używala za inteligentnych słów.
Cytat:
Oj tam, czepiasz sie ;] Mało mnie interesuję swiatopogląd zespołu, do czasu, kiedy nie rozumiem tekstów i muzyka jest zajebista.
A mnie nie do końca, nie lubie nazistów/rasistów
jakkolwiek napisał/a:
do tego momentu nie doszłam. Obejrze dobie od połowy
Nie warto...
fobia napisał/a:
noo to ten teledysk ;D
Jak mogłeś tego nie wiedzieć...
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
tak chyba gra dwóch muzyków Honoru, ale pewnosci nie mam
Wyjatkiem jest zespół Anal Cunt ( nazwa pewnie Ci sie spodoba) gdzie obrazają wszystkich (w tym Św. Mikołaja, gejów, samego wokaliste, policjantów,fanów, kurczaka na dzień dziękczynienia, zydów,McDonald, fanów Startreka i tak można wymieniać bez końca) ale nie na poważnie tylko tak dla jaj, bo nie maja o czym spiewać. I tylko dlatego jeszcze ich słucham.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Tak, nazwa jest boska
Odpowiednik Eminema
Ale na prawde polecam te Infernal War- same dobre recenzje wszedzie. Spotkalam sie z opiniami, ze lepsze od Marduka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum