Imię: Albert Fish
Wysłany: 14-06-2006, 14:20
Jak np. mój sąsiad, który nie dawno kupił 15 letniego złoma z przebiegiem mierzonym już na lata świetlne, ale chodzi po wsi i sie chwali że ma Mercedesa
Imię: P jak Poison
Wysłany: 17-06-2006, 20:46
BMW i Audi
Lepiej odejdź, pozwól mi odejść
Lepiej zapomnij
Pozwól zapomnieć
Lepiej daj mi następną szansę
Imię: Grzegorz
Wysłany: 28-06-2006, 14:18
Najlepsza 3-rójka z marek to:
FIAT
DeLorean
HONDA
A z konkretnych aut to:
Fiat Punto II HGT
Fiat 126p (geniusz prostoty )
Fiat Uno 1.3 Turbo (Wbrew pozorom seryjna wersja )
Fiat Palio I (Wersja 3-drzwiowa na amerykański rynek, najlepiej po tuningu )
Fiat Bravo HGT (albo GT nie pamiętam )
FSO Polonez (pierwszy model, 2.0 - były takie ostatecznie można by zamienić ten silnik na 200KM V-TEC`a z Hondy Civic TYPE R, ale wygląd bez zmian ;])
DeLorean DMC-12 (Autko z filmu "Powrot do Przyszłości")
K.I.T.T. (pamiętacie jak przed klanem laciał "Nieustraszony" )
Mazda RX8
Chevrolet Cobalt SS (ten z NFS:Most Wanted)
BMW M3 (niestety tą którą w wersjach 316,318,320,325 kupują dresy ...)
BMW M3 (najnowsze)
HONDA - wszystkie w wersjach TYPE R & TYPE S (moc z jednego litra 100KM - cudeńka te silniki...)
SUBARU Impreza 22B (reszta jest do bani no co najmniej kiepska)
MITSHUBISHI Lancer EVO VI (to samo co w przypadku Imprezki a i jestem pewien, że tak się pisze)
OPEL SPEEDSTER (tak to się pisze?)
LOTUS EXIGE (ten co się nie dał namierzyć helikopterowi w Top Gear)
Najnowsze PORSCHE Carrera S (oraz nadchodzące GT3 )
Narazie tyle pamiętam jak mi się przypomni to napisze
Popieram wszystkich ktorzy wymienili mitshubishi i mazde mitshubishi to jest Bog rajdow a evo to jest juz model ktory bedzie zyl wiecznie !! bodajze od serii VII komputer steruje tak kolami ze przeklada wiecej mocy na kolo najbardziej obciazone np na zakretach w lewo zalozmy prawe tylne zajebisty bajer... a co do mazdy to nie mowie juz o legendarnym modelu rx8 (silnik vankla o pojemnosci 1.3 i mocy powyzej 250 koni jesli dobrze pamietam) czy tez Miata (mx5) ale o bardziej przyziemnych modelach jak 323f czy mx3 Moim marzeniem jest kupic sobie mazde 323f gtv6 o mocy ok 145 Km to prawie tyle co golf GTI ale moim zdaniem mazda jest lepsza bo... to japoniec :P:P Ufff wygadalem sie <lol>
ja bym rx8 legendarnym nie nazwal, auto jest dalej w produkcji od paru lat. jesli chodzi Ci o legendarnego wankla to chyba najbardziej znana jest rx-7.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
heh nie lap mnie za slowka ale jesli juz to sa takze legendy za zycia he he he jesli moge tak powiedziec a co do vankla to w mazdzie rx7 byl bardzo zawodny i nie sprzedal sie za to w rx8 jest inaczej
a co do vankla to w mazdzie rx7 byl bardzo zawodny i nie sprzedal sie za to w rx8 jest inaczej
rx-8 ma silnik wankla nastepnej generacji Renesis, mimo to nadal sa z nim problemy. w 2006 roku mazda musiala wymienic albo naprawic na swoj koszt silniki w wielu autach. dotyczylo to aut ktore jezdzily w cieplych klimatach. mialy one problem ze spadkiem mocy i nierównymi obrotami na biegu jalowym.
mazda prowadzi obecnie prace nad nastepna generacja modelu rx-7 ktore bedzie napedzane ulepszonym silnikiem Renesis 13B z turbo.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum