Witam jestem tu nowy ale pomyslalem ze moze znajdzie sie ktos kto bedzie mial ochote sie wypowiedziec na inny temat niz zapodane wczesniej wiec stwrzylem wlasny . chcialbym zebyscie sie wypowiedzieli na temat zalet i wad samochodow waszych wlasnych czy tez waszych kumpli, znajomych, rodziny itd. Generalnie chodzi mi o to zebyscie powiedzieli co Wam sie w tych modelach podoba albo Was razi ze strony designu (dizajnu lol ) lub strony technicznej.
to nie klon bo mi chodzilo a zalety typu np. ma duzy bagaznik i silnik 1.8 na turbinie o takiej a takiej mocy ale czesto psuje sie to i to. nie chce komentarzy typu : chcialbymn miec niebieskiego opla bo jest fajny
[ Dodano: 30-04-2007, 22:37 ]
aaaa bo to kobiety komentowaly a to sorki antena radiowa to faktycznie powazna usterka w tych autach
Ostatnio zmieniony przez wujekkuna 30-04-2007, 21:38, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum