Jak na początek dość lekko... ale to wszystko zależy od tego ile ważysz... ja na pierwszy raz wziąłem 15... kosmos...
zle mnie zrozumiales chodzilo mi o to ze dxm bralem moze z 10 razy. a na pierwszy raz poszlo od razu cale opakowanie czyli 30 tabletek. wiele osob lykalo po kilka tabletek w krotkich odstepach czasu a ja wpakowalem wszystkie na raz i bylo ok ;P
Ostatnio zmieniony przez messjasz 02-05-2007, 22:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem czy wiecie ale : Dekstrometorfan (DXM - DeXtroMethorphan, ATC: R 05 DA 09) - syntetyczna pochodna morfiny używana w medycynie jako lek przeciwkaszlowy pod nazwami handlowymi Acodin, Tussidex, Tussal;. Dziekuje.
_________________ Cos sie konczy cos zaczyna.
Ostatnio zmieniony przez Numeron 31-12-2007, 08:47, w całości zmieniany 1 raz
Brawo Numeron, nikt o tym nie wiedział i w ogóle nie było wspominane.
Kiedyś kusiło mnie żeby spróbować z Małżonka, ale jakoś pomysł umarł. Może mnie jeszcze kiedyś najdzie.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wysłany: 01-01-2008, 16:31
Spokój.
Numeron następnym razem racz klinąć myszką w mały szary przycisk po prawej stronie oznaczony cyferką "1" i przeczytać poprzednią stronę zanim powielisz czyjegos posta.
Glowa mnie zaczyna bolec od tego <ziewa>
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum