Imię: ola
Wysłany: 26-08-2006, 17:48
syntetyczna pochodna morfiny, swego czasu popularna w USA, dlatgo tam ja wycofali z legalnego obiegu, ale u nas sa przepisy prawne ktore nie pozwalaja zeby ja wycofac, bez srodka zastepczego.
Dziala halucynogennie, powoduje absolutne oderwanie sie od rzeczywistosci, efekt oobe itd.itp.
_________________ Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.
Imię: paweł
Wysłany: 30-08-2006, 00:03
halucynacje powoduje w duzych dawkach
w zaleznosci od dawki sa rozne doswiadczenie
te tabletki ktore bralem kosztowaly 5zł za 15tab.
7-8 tabletek - poprostu tracisz czucie w miesniach np. jak wstajesz z lozka nie czujesz nog jakbys sie unosil/a
15-25 tabletek - trudno wyjasnic, dezorientacja,dziwnie sie chodzi, fajnie sie slucha muzyki i oglada filmy, trzyma 6 godzin i dwa nastepne dni dziwnie sie czlowiek czuje
Powiem tyle DXM to GÓWNO. 10000 razy lepsza jest benzydamina. Miałem kilka akcji z DXM i powiem tyle ze chujowe to jest...
Sam jestes chujowy. DXM w postaci Acodinu (taki przyjmowalem) calkiem niezla faza jest po tym. Osoba wyzej napisala ze lipa bo na kazdy organizam dziala inaczej. Jeden bedzie mial fajna faze a drugi nad tripa. Ogolnie DXM calkiem niezly i niedrogi drag Bralem to kilkakrotnie i za kazdym razem bylo milo. Jak ktos wspominal wczesniej o OOBE mi udalo sie "wyjsc z ciala" ale to bylo krotkotrwale. A co do tej benzydaminy to to prawie to samo co Acodin tylko wiecej motania z tym. Dziekuje, skonczylem
Acodin - moje doświadczenia powiększyły się po jego spróbowania... efekt ciekawy... muzyka łatwiej 'wchodzi' w człowieka... przy zamkniętych oczach widziałem fraktale w jej rytm, czasami pojawiały się twarze jakiś osób (przelatywały), raz pojawił się nawet jakiś głos... głos którego nie było w piosence... coś mówił, ale niestety nie mogłem dosłyszeć co... jakby szept...
Lepszy niż Tussidex bo po nim, strasznie wszystko swędzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum