Imię: Agatka
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 185 Skąd: z Polski ;]
Wysłany: 29-04-2007, 18:47 Re: PRZYJACIELE
Rosia napisał/a:
Macie swoją klasową lub też szkolną paczkę przyjaciół bez których nie moglibyście żyć??
Może i jest to swego rodzaju paczka, sama nie wiem... Klasę mam bardzo fajną i zgraną mimo że jeszcze nie znamy się tak dobrze bo to 1. rok. A paczka myślę że się tworzy - taka trochę międzyklasowa jakieś 6 osób będzie. A przyjaciółkę mam od 16 lat i nigdy się z nią nie nudzę teraz też znalazłam bratnią duszę w klasie
Rosia napisał/a:
Co Was najbardziej łączy??
Myślę że łączy nas podobne podejście do życia, podobne poczucie humoru, otwartość ale jednocześnie pozostajemy indywidualistami z moimi przyjaciółkami łaczy mnie zrozumienie bez słów, telepatia, ta sama postawa życiowa, taktowność i brak egoizmu.
_________________ Na dnie serca pozostanie zawsze ślad...
Ostatnio zmieniony przez kicia90 29-04-2007, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie mam przyjaciół w szkole. Gdyby oni mieli inne charaktery może bym się z nimi zaprzyjaźnił, ale koleżenstwo mi narazie wystarcza. Pozatym w next roku ide do Gim i będe miał new klase =p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum