ja chodze do koscioła -nikt mnie do tego nie zmusza- moja wola!ale najbardziej mnie wkurwia to jak rozdawają obrazki w kosciele , przy knfesjonale ksieża udawają ze sa niewiadomo kim, i tez jak ksieża zbieraja na tacke i sie na mnie patrza ze dam ale daje bo mama mi daje wiec dam ale w przyszłosci w ogóle nie bede dawac!bo pieniadze z tacki ida na .....................................
Jakub napisał/a:
ja chodze do koscioła -nikt mnie do tego nie zmusza- moja wola!ale najbardziej mnie wkurwia to jak rozdawają obrazki w kosciele , przy knfesjonale ksieża udawają ze sa niewiadomo kim, i tez jak ksieża zbieraja na tackie i sie na mnie patrza ze dam ale daje bo mama mi daje wiec dam ale w przyszłosci w ogóle nie bede dawac!bo pieniadze z tacki ida na .....................................
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 30-04-2007, 09:01
SzAjBkA=) napisał/a:
5 razy ale tylko JEDEN był taki naprawde i drugi tez na poczatku sie wydawał tak na poważnie ale mieszkamy troche daleko siebie i odległośc nas dzieliła..ja miałam w szkle kumpli on kumpele i mimo ze sie niezdradzilismy to moze zbyt małe zaufanie?!
wspolczuje jak ktos ciska na oprogramowaniu od tepsy ;p przeciez z tym nie da sie zyc, ciagle na pasku wisi, nawet do traya nie idzie tego zminimalizowac wystarcza same stery od modemu i albo jakiegos progsa do laczenia (np. autoconnect 0.1.2.5 - sam uzywam i sie ciesze), albo utworzyc polaczenie w windzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum