Siemka...
co sadzicie na taki tamat...
koles jest lewonozny... czy to oznacza ze tez leworęczny??
i skoro lewonozny tzn ze lepiej mu idzie z lewej strony boiska...
Ja jestem lewonożny ... valouty tylko z prawej na lewa strone robie . Kopac gałe potrafie tylko z lewej bo prawą to panu Bogu w oko wybijam ... leworeczny tez ... ogólnie wychodzi na to że jestemtroche lewy
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Imię: Marcin
Wysłany: 11-12-2005, 16:59 ...
Ja jestem obunożny ,chociaż lepiej kopię z prawej Jak miałbym do wyboru jechanie lewą nogą po prawej czy po lewej to 100% lepiej było by mi po prawej !! A prawą po lewej Niewiem czego tak mam Jestem praworęczny i mało rzeczy robie lewą
_________________ Zasady są po to by je łamać - ja je łamie notorycznie ,bo po co komu są potrzebne
ja jestem obunożny ze wskazaniem na prawą potrafie mocniej kropnąć za to lewą bardzo dokładnie krosy sadze i nie raz udało mi sie lewą przelobować bramkarza z drugiej strony sali ale i tak gram na bramce ale w polu też nie jestem najgorszy tylko forma mi sie buja czasem potrafie walnąc 4 bramy w czasie połowy a czasem gram jak Rasiak w Reprezentacji
koles jest lewonozny... czy to oznacza ze tez leworęczny??
nie zawsze
aNeTa napisał/a:
skoro lewonozny tzn ze lepiej mu idzie z lewej strony boiska...
nie zawsze
Ja siebie uważam za prawonożnego, ale na ogół lepiej mi wychodzą uderzenia lewą nogą (może dlatego, że bardziej się do nich przykładam, wykonuję je rzadziej i są bardziej rotacyjne). Dodam, że jestem praworęczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum