_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
a co do pytania:
1 nie pić
2 pić słabe drinki
3 zamiast wódki wlewać do kieliszka wode mineralną (niegazowaną!) i robić to tak żeby każdy myślał że to wódka
3 zamiast wódki wlewać do kieliszka wode mineralną (niegazowaną!) i robić to tak żeby każdy myślał że to wódka
To sie nazywa tchorzostwo w obronie swoich postaw i klamstwo w sumie...
Cytat:
jestem trzeźwa od 18 lat i 363 dni. tak około.
uauuuu..
Respect!!!!
caessa napisał/a:
moja propozycja to nie pić. jakoś nie mam z tym żadnych problemów
Jest tylko jedno male ale w tym.. nie wiesz czego unikasz wiec jest Ci w sumie latwiej. Nie wiesz jak to smakuje wiec nie robisz sobie wyrzeczen. Masz postawe wobec czegos czego nawet nie zweryfikowalas - ok, bardzo cenne ze jestes tak wytrwala...
Nie podwazam nie lada wyczynu.. zeby byla jasnosc. Jak ja nie pilam to jakiegos 17 raoku zycia to tez bylam przekonana, ze tak bedzie zawsze i bylo mi latwo odmawiac i wolalam obserwowac.. ale wysarczylo proowac raz i drugi, poznac umiar zeby wiedziec, ze to fajne jest, jesli nie idzie w skrajnosc
prawda. mnie jeszcze nigdy nie cięgnęło więc nie wiem jak to jest. i mi z tym dobrze. za dużo widziałam ludzi, którzy przesadzili raz lub przesadzali przez całe życie. umiem bawić się bez alkoholu tak jak inni z.
nie mówię, że będę abstynentką całe życie, bo nie wiadomo co tam mi los przyniesie
Ceemka napisał/a:
Takie dzewczyny jak to to rzadkośc i skarb.
dzięki. rzadkość- tak. skarb?? chyba tylko ty tak myślisz. ale po prawie 19 latach zdążyłam się przyzwyczaić do tego, że niektórym to nie odpowiada.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Witam wszystkim,
Najlepszym sposobem pozostania przy zyciu na imprezie, procz tego aby nie pic, sa inne uzywki ktore zwiekszaja metabolizm, lub dobry parkiet i osoba z ktora mozna potanczyc....Ja tak zawsze robie i malo kiedy zasypiam przy stole, ognisku, na 18 itp itd
Imię: Tomek
Wysłany: 16-05-2007, 19:02
Moja rada heheh.Pozytyw brak prub ogarniecia w sensie ztlamszenia euforji trza sie poddac fazie duzo ruchu mierzyc sily na zamiary dalej nie wiem karzdy jest inny o najesc sie troszke ale nie za bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum